DEZE HERFST STAAT DE NATUUR VOOROP

Er begint een reis dit seizoen. We streven dan ook een nobel doel na: meer duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de kledingkast. Reis je met ons mee? Ontdek nu online en in onze winkels looks die een duurzame indruk maken, in drie categorieën:

RECYCLED

ORGANIC

RESPONSIBLE

RECYCLED – LET’S CARE FOR THE PLANET

Het hergebruiken van materialen is van cruciaal belang om schadelijke afvalstoffen en verspilling van hulpbronnen tot een minimum te beperken.

ORGANIC – LET’S CARE FOR NATURE

Duurzaam verbouwde en verantwoorde materialen zoals biologisch katoen verminderen de schadelijke invloed op het milieu al bij de teelt.

RESPONSIBLE – LET’S CARE FOR OTHERS

Naast de aandacht voor het milieu en dierenwelzijn via alternatieve vezels ligt de nadruk vooral op eerlijke arbeidsomstandigheden.

De volgende stijlen zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. Vanaf nu kun je in onze online shop op alle pagina's duurzame producten bekijken en ook zien tot welke categorie ze behoren.

ONTDEK ALLE LOOKS VAN DE CAMPAGNE › TREND VAN HET SEIZOEN

TREND VAN HET SEIZOEN: DUURZAAMHEID

In de herfst houden wij van zachte gebreide stoffen, comfortabele sweatwear en nieuwe outdoorstijlen. Wat wij hierbij erg belangrijk vinden? Duurzaamheid. Uit liefde voor onze planeet gaan we voor duurzame looks die we met een goed geweten dragen.

ONTDEK ALLE LOOKS VAN DE CAMPAGNE ›

DUURZAME OUTERWEAR

In duurzame jacks en bodywarmers genieten we van de momenten in de frisse lucht. Warme, op de natuur geïnspireerde kleuren zorgen voor heldere, positieve accenten in het donkere seizoen.

ONTDEK DE DUURZAME OUTERWEAR ›
COMFORTABELE SWEATWEAR

COMFORTABELE SWEATWEAR

Natuurlijke materialen en modellen waar we ons het meest prettig bij voelen. De nieuwe duurzame sweatwear dragen we in ton-sur-ton combinaties die niet alleen comfortabel zijn, maar ook zelfbewuste nonchalance uitstralen.

ONTDEK DUURZAME SWEATWEAR ›

OMHULD IN WARME JASSEN

Dankzij duurzame jassen zijn we ook tijdens de koudere seizoenen goed beschermd. Vooral in de trendy gewatteerde stijlen blijven we heerlijk warm als we naar buiten gaan.

ONTDEK DUURZAME LANGE JASSEN ›
DUURZAME LOUNGEWEAR

DUURZAME LOUNGEWEAR

Wij houden van duurzame loungewear! We dragen het niet alleen thuis, maar ook onderweg. In zachte pastel- of natuurtinten worden de stijlen een blikvanger.

ONTDEK DUURZAME LOUNGEWEAR ›

ZACHTE KNITWEAR

Onze favoriete stijlen voor de herfst? Zachte pullovers, cardigans en spencers van duurzaam materiaal. Vooral in subtiele aardetinten zien ze er stijlvol uit en kunnen ze op verschillende manieren worden gecombineerd.

ONTDEK DUURZAME PULLOVERS EN KNITWEAR ›
ROMANTISCHE JURKEN

ROMANTISCHE JURKEN

In combinatie met stevige boots, functionele lange jassen en rustieke bodywarmers vormen onze duurzame jurken een romantisch contrast.

ONTDEK DE DUURZAME JURKEN ›
Heren