DEZE HERFST STAAT DE NATUUR VOOROP

Er begint een reis dit seizoen. Ze streven dan ook een nobel doel na: meer duurzaamheid en verantwoordelijkheid in de kledingkast. Reis je met ons mee? Ontdek nu online en in onze winkels looks die een duurzame indruk maken, in drie categorieën:

RECYCLED

ORGANIC

RESPONSIBLE

RECYCLED – LET’S CARE FOR THE PLANET

Het hergerbuiken van materialen is van cruciaal belang om schadelijke afvalstoffen en verspilling van hulpbronnen tot een minimum te beperken.

ORGANIC – LET’S CARE FOR NATURE

Duurzaam verbouwde en verantwoorde materialen zoals biologisch katoen verminderen de schadelijke invloed op het milieu al bij de teelt.

RESPONSIBLE – LET’S CARE FOR OTHERS

Naast de aandacht voor het milieu en dierenwelzijn via alternatieve vezels ligt de nadruk vooral op eerlijke arbeidsomstandigheden.

De volgende stijlen zijn met veel zorg en aandacht geselecteerd. Vanaf nu kun je in onze online shop bovendien op alle pagina's duurzame producten zien en ook tot welke categorie ze behoren.

ONTDEK ALLE LOOKS VAN DE CAMPAGNE › DUURZAME STIJLEN

DUURZAME STIJLEN

In de herfst houden wij van zachte gebreide stoffen, comfortabele sweatwear en nieuwe outdoorstijlen. Wat vinden wij hierbij erg belangrijk? Duurzaamheid. Uit liefde voor onze planeet gaan we voor duurzame looks die we met een goed geweten dragen.

ONTDEK ALLE LOOKS VAN DE CAMPAGNE ›

DUURZAME OUTERWEAR

Dit seizoen houdt in: weer en wind trotseren! Daarbij kiezen we voor duurzame jacks – van parka's tot gewatteerde jacks.

ONTDEK DE DUURZAME JACKS ›
COMFORTABELE KNITWEAR

COMFORTABELE KNITWEAR

Onze favoriete stijlen voor de herfst? Warme pullovers en cardigans van duurzaam materiaal. Vooral in natuur- en aardetinten zien ze er stijlvol uit en kunnen ze op verschillende manieren worden gecombineerd.

ONTDEK DUURZAME PULLOVERS EN KNITWEAR ›
DUURZAME SHIRTS MET LANGE MOUWEN

DUURZAME SHIRTS MET LANGE MOUWEN

De laagjeslook oogt vlot en relaxed. De perfecte basis: eenvoudige, effen shirts met lange mouwen voor flexibele combinaties.

ONTDEK DUURZAME SHIRTS MET LANGE MOUWEN ›

THE NEW TURTLENECKS

Voor een mannelijke look, waarbij we ook als het koud is geen sjaal meer nodig hebben, gaan we voor duurzame coltruien.

ONTDEK DUURZAME COLTRUIEN ›
BROEKEN VOOR DE HERFST

BROEKEN VOOR DE HERFST

Van eenvoudige stoffen broek tot trendy cargobroeken. De nieuwe duurzame broeken hebben herfstkleuren.

ONTDEK DUURZAME BROEKEN ›
DAMES