Corduroy rokken en fluwelen rokken

Corduroy rokken voor dames

De corduroy rok is helemaal terug met verbeterde elastische materiaal mixen, nieuwe levendige kleuren en veel combinatiemogelijkheden. De korte modellen, recht of uitlopend, draag je lekker casual met een dikke panty en sneakers of stoere boots. Als accent zie je vaak knopen vooraan of opzij. Corduroy rokken tot op de knie zijn wat representatiever en een leuke afwisseling van wollen of leren rokken.

Corduroy rokken in verschillende kleuren

De vele kleuren van de corduroy rokken, zoals roze- en roodtinten en warm oranje, oker of olijfgroen maken het straatbeeld vrolijk. Combineer met een blouse waarin de tint terugkomt of een effen shirt met een corduroy jasje in dezelfde kleur. Met een zachte wollen trui in een rustige tint gaat alle aandacht naar je rok. De corduroy rok in het bruin is een echt retro statement en goed te combineren met warme aardetinten. Je hebt keuze uit camel, cognac, hazelnoot of donkerbruin. Ook voor kokerrokken, leren rokken en maxi rokken bent u bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Corduroy rokken kopen

Bovenaan de bladzijde zie je bij beschikbaarheid direct of je corduroy rok voor dames aanwezig is in een van onze filialen. Zo niet, dan bestel je deze gewoon gratis online. Je kunt behalve thuis ook in de winkel laten bezorgen om rustig te passen en combinaties te bekijken.

Sorteer op: