Mutsen voor dames

Dames mutsen voor tijdens de koude winter

Vriest het dat het kraakt en zie je zelfs de eerste sneeuw neerdwarrelen? In de winter is er niets heerlijker dan je warm en cosy te voelen terwijl je in de buitenlucht op stap bent. Wist je dat je de helft van je warmte verliest via je hoofd? Voel je de kou aan je oren, dan moet je dringend een muts over je hoofd trekken. Het is gewoon altijd leuk om een dames muts te dragen. Je kunt helemaal zelf kiezen in welke kleur. Het aanbod is immers enorm groot. Kies bijvoorbeeld een muts die past bij de kleur van je schoenen of je winterjas. Qua materialen heb je ook een royale keuze. Vooral een gebreide dames muts is een must in de winter. Wol is immers nog altijd het beste om de warmte te behouden.

Dames mutsen in verschillende kleuren

Een speciaal soort hoofddeksel is de beanie muts voor dames. Dit is een wollen muts die enkel je haar bedekt. De beanie is populair bij jongeren en hipsters, maar er staat geen jaar op dit leuke hoofddeksel. Een zwarte of grijze beanie voor dames? Goede keuze! Met een beanie in deze tinten zit je altijd goed. Een grijze of zwarte muts voor dames is immers tijdloos. Een zwarte beanie voor dames past ook steeds bij een klassieke of een trendy outfit. Je ziet er altijd jong uit, precies omdat zwart en grijs zo’n klassieke kleuren zijn. Hoe je een beanie draagt, bepaal je zelf. Losjes op het hoofd, of helemaal strak getrokken. 

Dames mutsen en beanies

Naast de beanies bestaan er nog veel andere soorten mutsen. Denk bijvoorbeeld aan een alpino of baret. Een hoofdband is ook altijd een cool accessoire om te dragen. Hou je van een speels effect, dan kun je kiezen voor een echte ouderwetse ijsmuts met bovenaan een pompon in wol. Bekijk de afbeeldingen op onze website en kies gewoon de muts die jij het leukste vindt. Je hebt er een lekker warm hoofd mee tijdens een wandeling in de stad of op de fietstocht naar je werk. Vergeet naast je muts ook zeker je cosy handschoenen niet als je op stap gaat in de winter. Welke beanie bij jou past is vooral een kwestie van smaak, je bepaalt het volledig zelf. Mutsen voor dames van bekende merken kun je keer op keer wassen zonder dat ze hun vorm verliezen.

 Dames mutsen kopen

Investeren in mutsen is genieten voor jaren tijdens de koude maanden van het jaar. Een muts neemt niet veel plaats in, waardoor je gerust een hele collectie kunt aanleggen. Leuk om weten is dat mutsen bijna steeds één maat hebben. Daardoor is een muts voor dames een ideaal geschenkje voor een vriendin of je partner. Heb je lang of net kort haar, je vindt steeds een muts die je kunt dragen. Je kunt bepaalde mutsen zelfs onder een fietshelm dragen. Zo stap je steeds goedgemutst door je dag! Ook voor sjaals ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 12
  3. 12
  1. 1
  2. Pagina 1 / 12
  3. 12