Badmode voor dames

De zon schijnt, de temperatuur is aangenaam en jij hebt zin in een dagje aan het water. Op een boot of aan het strand ben je in je element. Natuurlijk neem je een frisse duik om af te koelen of als je actief bezig wilt zijn. Gehuld in mooie en comfortabel zittende dames badmode geniet je van een heerlijke dag in de vrije natuur.

Verschillende soorten dames badmode

In het assortiment van Peek & Cloppenburg geniet je van een ruime keuze in dames badmode. Wat trek je het liefste aan? Ga je voor een sportief badpak of geef je de voorkeur aan een fraaie bikini die je vrouwelijke vormen accentueert en meer van je huid laat bruinen? In de collectie van Peek & Cloppenburg kun je dames badmode kopen van een groot aantal merken. Denk bijvoorbeeld aan Ellesse, Tommy Hilfiger, Esprit of Calvin Klein. Maak een keuze uit dames badmode in een uniforme kleur of ga voor vrolijke en zomerse prints in opvallende kleurstellingen. Ben je gezegend met een wat grotere boezem en zoek je een passende bikini, concentreer je dan op bikini's met beugels. Wil je je er zo goed mogelijk uitzien, kijk dan zeker naar onze corrigerende badmode voor dames, die je figuur echt laten stralen.

Dames badmode kopen

Het maakt niet uit welk figuur je hebt of wat je lichaamsafmetingen zijn. Peek & Cloppenburg heeft badmode voor dames die klein en slank gebouwd zijn, maar je vindt ook voldoende keuze in badmode voor dames in grote maten. Voor een mooie strand outfit kijk je uiteraard niet alleen naar dames badmode, maar ook naar strandjurkjes, T-shirts en shorts die je aantrekt als je een wandeling over de boulevard maakt. Je kunt online  je dames badmode kopen, maar kom ook gerust eens langs in een van onze vele filialen en stel je complete zomerse outfit samen.

Badmode voor dames

1228 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 27
  3. 27
  1. Holiday-Shop
  1. 1
  2. Pagina 1 / 27
  3. 27