Chino broeken dames

Chino broek voor dames

Een dames chino broek is een onmisbaar kledingstuk voor de vrouw van vandaag. Het veelzijdige mode-item is een comfortabel en stijlvol alternatief voor een jeans en biedt je de kans om verschillende stijlen te tonen. Met een chino broek kom je zowel casual en sportief als elegant en zakelijk voor de dag. Een chino broek voor dames past bij elke look en is door de lichte en luchtige stof een uitstekende keuze in de lente, zomer en herfst.

Korte chino broek voor dames

Wat is een chino broek? De chino werd al gedragen in de negentiende eeuw door Franse en Britse legertroepen, ten tijde van de Spaans-Amerikaanse oorlog. De chino dankt zijn naam aan de katoenen stof waar de broek van gemaakt is. Het hippe kledingstuk is omarmd door vele vrouwen vanwege de klassieke snit en comfortabele pasvorm. Een chino broek voor dames heeft rechte of smal toelopende pijpen en is vandaag de dag ook verkrijgbaar van satijn of zijde stof. De traditionele dames chino broek heeft geen zakken, maar je vindt ook vele modellen met sierlijke steekzakken en achterzakken in het assortiment.

Chino broek voor dames in verschillende kleuren

Een chino broek voor dames is er in vele verschillende kleuren. Een beige, kaki, zwarte chino broek voor dames of witte chino broek voor dames is altijd een goede keuze. Je kunt ook gaan voor felroze, geel, groen of rood, of een opvallend bloemen- of luipaardmotief. Een chino met 7/8-lengte of een korte chino broek is ideaal als de temperatuur buiten oploopt. Creëer je eigen stijl met een dames chino broek met stretch, studs, vaste omslag aan de pijpen, bandplooi, sierbiezen, sierknopen, persplooien of riem.

Chino broek voor dames kopen

Een chino staat je altijd goed. Met een chino broek voor dames kopen toon je je vrouwelijkheid en gevoel voor stijl, mode en esthetiek.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5
  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5