Palazzobroeken

Pretty in palazzo

Tijd voor je big girl pants met de palazzo broeken. En die big mag je letterlijk nemen bij deze taille broek met wijde pijpen. Instant fabulous legs met zo'n pretty pants want je benen lijken meteen een stuk langer én slanker. Deze on-trend broeken zijn here to stay dus zorg dat je een must-have exemplaar in je garderobe hebt hangen. Bovendien bestaat er voor elke persoonlijke stijl een perfect match met tal van modellen, materialen en prints om uit te kiezen.

Palazzo broeken voor dames met een patroon of gestreept

Kiezen is altijd een beetje verliezen, dus zorg gerust voor enkele palazzo exemplaren in je fashion uitzet om steeds een nieuwe look neer te zetten. A girl needs options, right? Tijd om een palazzo broek kopen palazzo broek met patroon. Welke print of materiaal laat jouw fashion hart sneller slaan? Kies je voor een lichtere stof met bloemenprint voor een summerproof look? Of liever een zacht en fabulous fluwelen of velvet stof in een felle kleur? Als het net iets meer mag zijn, vormen de plissé modellen met de nodige sparkle je go-to keuze. Denim die-hards krijgen ongetwijfeld een instant crush op de jeans palazzo. Nog een echte zomertopper is de witte palazzo broek. En voor een echte girl boss vibe, combineer je een gestreepte palazzo broek met een blouse, blazer en killer heels.

Palazzo broeken in de juiste maten

Go bigger and better met een palazzo broek voor dames. Naast je favoriete skinny jeans, wordt dit je nieuwe go-to item. Met deze topper zet je in no-time een fashion forward look neer, gaande van casual chique tot helemaal dressed-up. Bovendien vormt de palazzo broek een hit voor elk figuur, of je nu klein en fijn bent of voorzien van de nodige curves. De hoge taille en de wijde pijpen maken je langer en slanker waardoor bepaalde rondingen verdwijnen en de juiste assets in de verf gezet worden. Op zoek naar een palazzobroek in grote maten? Geen probleem, voor iedere fashionlover bestaat er een perfect pants! We zeiden het al, dit is absoluut een hot item in je kleerkast.

Palazzo broek kopen

How to wear de palazzo broek? Op tal van verschillende manieren, that is! Welke stijl je ook verkiest, er is one golden rule en dat is dat je elke bovenstuk in de broek draagt. Niets erover, want dan verdwijnt alle vorm als sneeuw voor de zon. Wil je graag sporty maar toch met de nodige flair voor de dag komen? Kies dan voor een jeans palazzo met een stylish shirt of chunky knit en een paar sneakers. Boho chic wordt het met een palazzo in bloemenprint in combinatie met een soepele blouse en een paar sandalen. Time to party? Ga dan voor een glitter palazzo pants in combinatie met een sexy body en fancy high heels. Maak het geheel af met een leren perfecto en showoff je glam look. Blijf trouw aan je eigen stijl en own it, dan schitter je vanzelf!

  1. 1
  2. Pagina 1 / 8
  3. 8