Als we het hebben over kleding om in te loungen en om thuis te dragen, hebben we het vaak over loungesets met een broek en een top. Maar ken je de loungejurk al? Zoals de naam al zegt, is de huisjurk vergelijkbaar met reguliere loungekleding, maar dan in de vorm van een jurk. Dit kan zomaar eens je favoriete kledingstuk gaan worden!

Loungejurk voor thuis

Een huisjurk voor thuis is ideaal voor de warme dagen. Omdat je benen in principe niet bedekt zijn, voelt een loungejurk voor dames lekker luchtig en vrij aan. Een huisjurk kun je shoppen in verschillende lengtematen, zo heeft Peek & Cloppenburg korte en lange huisjurken voor dames in het assortiment. Natuurlijk kan je een loungejurk ook aan in de winter. Draag er dan een comfortabele loungebroek of legging onder voor de warmte!

Bestel jouw loungejurk voor dames online

Ben je overtuigd van de dameshuisjurk? Sla dan meteen je slag en shop ‘m in de winkel of webshop! Winkelen bij Peek & Cloppenburg heeft zo zijn voordelen. Zo profiteer je online altijd van gratis verzending en retour. Bovendien heb je 100 dagen de tijd om je retourzending af te handelen.

Loungejurken

(41)

Sorteer op: