Een oud en nieuw jurk voor elke gelegenheid

Oud en nieuw is een perfecte gelegenheid om de hele avond te stralen in een feestelijke jurk. Bij ons vind je in de grote collectie met maten vanaf 32 tot en met 48 vast de jurk voor oud en nieuw die jou blij maakt. Natuurlijk kun je deze ook bij andere feestelijke gelegenheden dragen.

Allerlei oud & nieuw jurken

Een cocktailjurk voor een gala-avond of bij vrienden thuis met feestelijke dresscode maakt natuurlijk wel verschil. De vele filters maken het kiezen eenvoudiger. Zoek je een lange zwarte jurk voor oud en nieuw? Klik dan deze lengte en kleur aan. Misschien wil je juist een kleurig jurkje of glitter jurk voor oud en nieuw. Kant, borduursels of een bijzondere hals- of ruglijn maken een oud en nieuw jurk extra feestelijk. Je kunt ook handig filteren op jurken die jouw sterke of zwakke punten benadrukken of camoufleren. Een comfortabel gevoel is belangrijk.

Oud & nieuw jurk kopen

Wanneer je het ideale jurkje voor oud en nieuw gevonden hebt in jouw maat, laat je die thuis bezorgen of in één van onze winkels. Daar kun je hem passen en eventueel laten verstellen. Kijk ook eens bij onze feestelijke clutches, schoenen en stola's om erbij te dragen.

Oud en nieuw jurken

134 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3
  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3