1. Dames
   1. Kleding

  Er staat een feestje op de agenda! Alle reden om te shoppen voor mooie baljurken, avondjurken of cocktailjurken. Bekijk onze selectie van lange en korte jurken in fantastische kleuren en met unieke details. Weet jij al in wat voor baljurk jij gaat verschijnen?  

  Prachtige baljurken om in te stralen

  Een baljurk kopen is hoogstwaarschijnlijk iets dat je niet elke maand doet. Dus wanneer het zo ver is, mag je er helemaal voor gaan. In onze collectie vind je prachtige baljurken die ervoor zullen zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn. Met de juiste sieraden en accessoires zorg je voor de finishing touches van jouw look. Hakken? Check. Haarclips? Check. Clutch? Check. Laat het feest beginnen!

  Online een baljurk kopen

  Op zoek naar de mooiste baljurk voor een speciaal evenement? Bij ons kun je online een baljurk kopen. De verzend- en retourkosten zijn helemaal gratis. Daarnaast heb je 100 dagen bedenktijd.

  Vind je het fijner om verschillende baljurken te bekijken en passen voordat je een beslissing neemt? Kom vooral eens langs in een van de Peek & Cloppenburg-filialen, waar onze mode-experts je graag helpen met het uitzoeken van een jurk voor jouw feestje.

  Baljurken

  (233)

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5
  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5