Bustiers

Bustiers: mooi & comfortabel

Er zijn verschillende redenen om bustiers te dragen in plaats van een standaard bh. Je kunt gezegend zijn met een wat omvangrijker boezem en extra ondersteuning nodig hebben tijdens het sporten. Of je vindt ze gewoon erg lekker zitten en je geniet van het feit dat ze je veel bewegingsvrijheid geven en tegelijkertijd ook je taille een mooi accent geven. Een bustier is eigenlijk een combinatie van een korset en een bh. Het laat je armen en schouders vrij en heeft met name aan de onderkant meer stof, waardoor je borsten genieten van uitstekende ondersteuning, zonder het risico dat bh-bandjes in je schouders snijden. Kijk bij Peek & Cloppenburg in ons online assortiment en vind mooie bustier tops die je veel draagcomfort geven.

Zwarte en witte bustiers

Ga je voor een bustier bh omdat je veel sport, kijk dan naar modellen van rekbaar en elastisch katoen die je tijdens alle bewegingen voldoende ondersteunen. Draag je jouw bustier bh onder je sportkleding, zoek dan een witte bustier die niet doorschijnt. Wil je juist opvallen en heb je geen extra bovenkleding nodig, kies dan gerust voor een zwarte bustier of een bustier bh in een leuke kleurstelling. Wil je een verleidelijke look, dan is er bijna niets mooier dan een kanten bustier.

Bustier kopen

Ben je van plan om een bustier te kopen? Peek & Cloppenburg heeft mooie bustiers van merken zoals Skiny, Joop!, Schiesser of Calvin Klein. Kies een model met achtersluiting, een aantrekkelijke racer back of ga voor een bustier bh met uitneembare cups. Als je niet precies weet welk model je het beste staat, kom dan eens langs in een van onze winkels. Onze professionele medewerksters staan je met raad en daad bij. Weet je precies wat je zoekt, bestel je bustier tops dan eenvoudig online. We berekenen je geen verzendkosten.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5
  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5