Zwarte strings

100 artikelen

Geselecteerde filters

  1. Zwart
Reset alles

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3
  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3

Zwarte hoge strings

Op zoek naar zwarte hoge strings? Peek & Cloppenburg heeft ze van verschillende merken, zoals Calvin Klein, Tommy Hilfiger, DKNY en GUESS. In tegenstelling tot veel andere soorten ondergoed bedekt een string de billen niet. Veel mensen vinden dit prettiger zitten. Er zijn strings voor zowel dames als heren.

Een hoge string heeft een corrigerende werking. Zo voor je buik als voor je heupen. Wil je graag ondergoed aan onder een strakke jurk, broek of rok zonder dat de lijntjes zichtbaar zijn? Ga dan voor een hoge corrigerende zwarte damesstring. In een string zien je billen er extra mooi uit.

Comfortabele zwarte strings voor dames

In het begin kan het dragen van een string even wennen zijn. Het zit namelijk anders dan bijvoorbeeld een slip, hipster of boxer. Zodra je het gewend bent zit het zeer comfortabel en kan het niet meer ontbreken in jouw garderobe.

Voor het optimale comfort is het belangrijk om uit te vinden welke stof en vorm jij het fijnst vindt zitten. Kies bijvoorbeeld voor een katoenen string. Deze stof staat bekend om zijn comfort en is zeer ademend. Kanten strings rekken goed uit en zitten ook lekker comfortabel. Satijnen en zijden strings zijn minder rekbaar. Wel zijn ze heel sexy en worden ze vaak als lingerie gebruikt.

Zoek jij een string die comfortabel én sexy zit? Ga dan voor een zwarte string. Tegenwoordig heb je strings in alle soorten: brazilian string, basic string, hoge string en boxer string. Bij Peek & Cloppenburg hebben we het allemaal.

Een zwarte dames string combineren

Elke vrouw heeft een set comfortabele zwarte strings nodig in haar ondergoed kastje. Heb je een mooie bh en is het lastig een bijpassende string te vinden? Een zwarte string is gemakkelijk te combineren met veel bh’s. Zo heb je toch matchend ondergoed aan zonder dat het een set hoeft te zijn.


Heb je een spannende avond gepland en wil je voor sexy gaan? Kies dan voor een zwarte string gecombineerd met hoge kousen. Draag jarretels om jouw string vast te maken voor een extra verleidelijke look.