Een goede stijl heeft een goede basis nodig. Daarom is het belangrijk om een juiste overhemd of onderjurk voor dames te hebben. Vul jouw ondergoedlade aan met producten gemaakt van de zachtste stoffen. Shop de meest comfortabele onderhemden en onderjuken van onder andere Schiesser, Joop! en Hanro.

Diverse kleuren onderhemden

Een onderhemd voor dames is op meerdere manieren te dragen. Gebruik een onderhemd voor onder een kledingstuk dat doorschijnt of als loungewear. Een onderhemd is ook ideaal als corrigerend ondergoed. Waarvoor jij de top ook gebruikt, met onze collectie aan diverse kleuren overhemden voel jij je zelfverzekerd in elke outfit. 

Onderjurken in wit, zwart & huidskleur

Een fatsoenlijke onderjurk is onzichtbaar onder jouw kleding, zit lekker en is ademend. Om te vermijden dat een onderjurk door jouw kleding heen schijnt, zijn de producten veelal verkrijgbaar in neutrale tinten. Wij hebben onderjurken in wit, zwart en een huidskleur. Kies de kleur die jij aanschaft op basis van de kleding die je draagt. Een huidskleurige onderjurk valt niet op onder een witte jurk. Voor lichtgekleurde kleding is een witte onderjurk geschikt. Een zwarte onderjurk past goed onder donkergekleurde kleding. Heb je ook al nagedacht over je lingerie? Draag een string onder een jurk om zichtbare lijnen te voorkomen. Je bh kun je aanschaffen in de kleur van jouw onderjurk.

Bestel onderhemdjes en onderjurken online

Op zoek naar fijn ondergoed? Bestel onderhemdjes en onderjurken online bij Peek & Cloppenburg en geniet van een aantal voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld geen verzend- en retourkosten. Ook heb je maar liefst 100 dagen de tijd om jouw onderhemdjes of onderjurken te passen en eventueel te retourneren.

Dames hemden

(127)

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3
  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3