1. Dames
   1. Kleding

  Bruiloft rokken: maak je outfit compleet

  Je wilt feestelijk verschijnen op een bruiloft maar een jurk kun je daarna zo weinig dragen. Dit dilemma los je op door een elegante rok voor de bruiloft te zoeken. Met een luxueuze top, feestelijke schoenen en een clutch heb je dezelfde uitstraling en de volgende keer combineer je de rok gewoon met iets anders. Ongeschreven regels: draag geen wit of crème, dat doet de bruid al. Vrolijke patronen, pastels en heldere kleuren geven sfeer op een bruiloft. Zorg er wel voor niet meer aandacht te trekken dan de bruid.

  Elegante bruiloft rokken

  Een zwarte jurk staat niet echt vrolijk op een bruiloft maar een zwarte bruiloft rok kun je wel overdag dragen met een blouse shirt in lichtere tinten. 's Avonds kun je wel gaan voor volledig zwart met feestelijke accessoires. Kies luxe materialen zoals crêpe, zijde, chiffon of mesh. Een zwierige wat uitlopende rok doet het goed. Een chique leren rok met een glanzende blouse heeft ook klasse en is een investering voor de langere termijn.

  Bruiloft rok kopen

  Zie je een geschikte bruiloft rok?  Door deze bij onze winkels te laten bezorgen kom je daarna rustig passen. Misschien creëer je ter plekke wel een perfect totaalplaatje.

  Bruiloftsrokken

  519 artikelen

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11
  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11