Dames slippers in verschillende kleuren

Leuke slippers heb je nooit voldoende. Je kunt ze de hele winter en zomer dragen. Ze zijn aangenaam om binnenshuis te dragen, maar ook om er mee op stap te gaan. Slippers zijn niet alleen comfortabel om dragen, ze zijn daarnaast ook nog eens helemaal trendy. Leren slippers voor dames zijn gezond voor de voeten en zijn heel duurzaam. Ze blijven jaar na jaar meegaan tot ze als het ware een deel van je persoon zijn. Bovendien nemen ze het zweet van je voeten goed op en kun je ze gemakkelijk laten drogen. Zwarte slippers voor dames zijn mooi aan een gebruinde voet in de zomer. Bovendien passen ze bij elk mogelijk kledingstuk uit je garderobe. Je draagt ze bijvoorbeeld met jeans, maar ook met een zwart kort rokje.

Comfortabele dames slippers met een dichte neus

Dichte slippers voor dames zijn ook onmisbaar in je schoenencollectie. Deze slippers hebben een hoog loopcomfort. Ze houden je tenen warm, maar toch heb je voldoende ruimte aan je tenen. Je kunt deze slippers ook gemakkelijk aan- en uittrekken. Je trekt ze aan om buiten iets te halen terwijl je dan binnen gewoon blootsvoets loopt. De reden waarom je slippers draagt is omdat je je comfortabel wil voelen aan je voet. Daarom bestaat er een groot aanbod comfortabele slippers voor dames. Denk hierbij aan de badslippers met zachte voering die je aantrekt als je ’s morgens uit de douche komt of als je ’s avonds een deugddoend bad genomen hebt. Huis slippers voor dames geven je echt een cosy gevoel. Ze zijn ideaal om thuis te cocoonen.

Dames slipper voor thuis

Met dames slippers voor thuis kun je nog veel meer kanten uit. Wil je een pikant tintje aan je outfit geven, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor dames slippers met een tijgerprint. Dit is een opvallend en tof motiefje dat zeker goed past met je lingerie. Witte slippers voor dames zijn dan weer perfect voor beroepsactiviteiten of als je een witte schort draagt. Dan wil je gewoon verzorgde en nette slippers met een dichte neus voor dames, waarin je voeten zich de hele dag comfortabel voelen. In ons aanbod zie je zeker ook de slippers met een hoge zool voor dames. Dankzij deze slippers voel je je goed aan je voeten en groei je enkele centimeters qua gestalte. Ook voor teenslippers en espadrilles ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Dames slipper kopen

In de zomer zijn slippers aangenaam om dragen. Ze nemen niet veel plaats in je bagage in als je op reis gaat, wat mooi meegenomen is. In de winter kies je dan weer voor zijdezachte badslippers of slippers met een gesloten top en een voering in wol. Je merkt het, de keuze aan slippers is enorm groot. Grote merken pakken uit met slippers als mode object. Je ziet dan ook regelmatig slippers op de catwalk verschijnen. Ze zijn aangenaam om dragen en vaak ook uit milieuvriendelijke materialen gemaakt. Koop vandaag nog een paar nieuwe slippers voor dames en verwen je voeten met deze aangename footwear.

Slippers dames

47 artikelen

Sorteer op: