Zomerschoenen voor dames in verschillende kleuren

Een nieuwe zomer, een nieuw paar zomerschoenen in je garderobe! Zomerschoenen voor dameskoop je in verschillende kleuren en ontwerpen. Echte zomertoppers zijn bijvoorbeeld witte zomerschoenen voor dames. Deze strelen het oog als je ze draagt op je gebruinde voeten. Zwart is echter ook een klassieke kleur voor zomerschoenen. Zwarte zomerschoenen voor dames geven een heerlijk strakke en klassieke tint aan je outfit. Blauwe zomerschoenen voor dames zijn echte evergreens. Binnen deze kleur vind je een heel scala aan verschillende tinten, van koningsblauw tot marineblauw. Blauwe zomerschoenen zijn mooi als je ze bijvoorbeeld combineert met rode kledingstukken. Ook met een wit zomerkleedje zijn blauwe schoenen voor dames echte eye catchers.

Zomerschoenen voor dames met hak

Laat je verblinden door het grote aanbod mooie zomerschoenen voor dames. Dames zomerschoenen met hak zijn helemaal in. Denk hierbij aan footwear met sleehakken of blokhakken. Deze hakken doen je telkens enkele centimeters groeien. In de zomer zijn zomerschoenen met hakken ideaal om onder een kort rokje te dragen. Met een bermuda of een short zijn ze ook beeldig. Zomerschoenen met een hak verfijnen je silhouet en geven je een elegante tred. Je hebt hier dan nog de keuze tussen een klein hakje of een uitgesproken hoge hak. Draag ze tijdens je welverdiende vakantie en je voelt je een ster.

Open zomerschoenen voor dames

In het grote aanbod zomerschoenen vind je ook veel open zomerschoenen voor dames. Hieronder zien we bijvoorbeeld de sandalen of andere schoenen waarbij de tenen bloot zijn. Een goede zool, een riempje aan de hiel en aan de tenen, en je hebt de perfecte zomerschoen als het mooi en zonnig weer is. Gebruinde voeten, een teenringetje en een mooie nagellak zijn dan ideaal bij je open zomerschoen. In het aanbod vind je ook een grote keuze aan lage zomerschoenen voor dames zonder hak. Als je op reis gaat en veel stapt zijn deze schoenen zonder hak gemakkelijk om  stevige wandelingen te maken of rond te struinen in de shops. Ook voor badslippers en teenslippers ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Zomerschoenen voor dames kopen

De zomer is de vakantieperiode bij uitstek, maar om naar het werk te gaan heb je uiteraard ook zomerschoenen nodig. Dan kun je met je zomerschoenen het vakantiegevoel helemaal meenemen naar kantoor. Bij ons vind je een groot aanbod verzorgde en nette zomerschoenen voor dames. Dit is ideaal als je ook tijdens de zomermaanden op kantoor werkt of een job uitoefent in uniform. In dit geval draag je liefst zomerschoenen die mooi en tegelijk comfortabel zijn, ook als het buiten warm is. We denken bijvoorbeeld aan pumps met een klein hakje. Deze combineren een aangenaam draagcomfort met een mooie vormgeving en kleur. Want inderdaad, pumps vind je in elke mogelijke kleur, dus zeker ook in jouw eigen lievelingstint.

Zomerschoenen voor dames

(194)

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5
  1. 1
  2. Pagina 1 / 5
  3. 5