Smart casual jeans voor dames: mooie broeken voor jou

Smart casual kleding is een ideale kledingstijl voor als je er niet officieel wilt uitzien, maar wel netjes voor de dag wilt komen. Het is eigenlijk de ultieme mix tussen nette en vrijetijdskleding. Zo mag je bij smart casual best een spijkerbroek dragen, maar niet zomaar één. Verrassingen, gerafelde pijpen en destroyed details horen niet thuis bij de smart casual jeans voor dames. Wat wel mag, is bijvoorbeeld een donkerblauwe of zwarte spijkerbroek die er als nieuw uitziet. Dus ben je een fervent jeans drager? Dan vind je genoeg opties in het aanbod aan smart casual kleding voor dames. Bovendien kun je jouw spijkerbroek ook weer puur als vrijetijdskleding dragen. Draag dan bij je jeans gewoon iets nonchalants, zoals een lekker ruim T-shirt of een comfortabele trui.

Smart casual outfit voor vrouwen: kom goed voor de dag

Bij smart casual komt het op je combinatie talent aan. Er zijn namelijk geen vaste regels, behalve dat je er niet te opvallend uit mag zien en dat het natuurlijk netjes is. Daarbij speelt de gelegenheid een rol. Zo mogen polo shirts best als je als toeschouwer op de sporttribune goed voor de dag wilt komen. Ook kan een dergelijk sportief shirt prima tijdens een zondagse wandeling waarna je misschien in de hippe lunchroom nog wat wilt eten. Zoek je een smart casual outfit voor vrouwen voor bijvoorbeeld een feestje? Dan zijn er weer heel andere items mogelijk. Een mooi jurkje, een stijlvolle rok met een blouse of een modieuze jumpsuit kun je allemaal dragen. Let wel op dat je niet te uitbundig bent met make-up en sieraden. Voor een juiste smart casual outfit voor vrouwen hoor je namelijk ook weer niet te overdressed te zijn. Ook naar je werk is smart casual kleding voor dames ideaal. Je kan je jeans outfit eenvoudig een zakelijke twist geven met een mooi jasje.

Smart casual kleding kopen

Het fijne van de smart casual-stijl is dat je op alles bent voorbereid. Zo kun je eenvoudig van je werk direct door naar het café. Zorg gewoon dat je onder het jasje een mooi shirt draagt. Trek het jasje na je werk uit en je hebt de smart casual café look. Smart casual kleding kopen is daarom ook heel makkelijk. Doordat je items zowel casual als smart casual kunt dragen, doe je eigenlijk nooit een miskoop. Dus check snel het speciale aanbod aan smart casual kleding voor dames bij Peek & Cloppenburg. Hier vind je onder andere allerlei soorten broeken: van chique zwarte exemplaren tot en met modellen in frisse pasteltinten. Ook kun je in onze online shop makkelijk verder shoppen voor de juiste accessoires. Accentueer bijvoorbeeld je figuur met één van onze riemen. Of geef je smart casual-stijl een nonchalant tintje met een keuze uit onze schoudertassen. Ook de juiste schoenen hebben wij voor je. Je ziet het: bij Peek & Cloppenburg kun je prima smart casual kleding voor dames kopen!

Smart casual

16 artikelen

Sorteer op: