Heuptassen

Festival heuptassen voor dames

Het heuptasje voor dames is helemaal terug van weggeweest, alleen nu noemen we ze vaak fanny packs. In de jaren 90 was de heuptas niet uit het straatbeeld weg te denken, maar de periode erna kreeg het een oubollig imago. Van dit oubollige imago is nu niets meer over. De heuptasjes hebben echt een comeback gemaakt. Dit is niet voor niets zo, want heuptassen zijn functioneel en super stijlvol. De combinatie stijlvol en functioneel maakt de fanny pack het ideale tasje om te dragen naar een festival. Heuptasjes voor vrouwen maken je festival look helemaal af. Daarnaast draag je je pasjes en mobiele telefoon veilig bij je, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om je spullen. Het festival heuptasje voor dames is helemaal on trend. De heuptasjes voor vrouwen kunnen op verschillende manieren gedragen worden. Draag hem over je schouder of als je hem goed in de gaten wil houden als buiktasje. Je kunt er eindeloos mee mixen en matchen. Met een buiktasje voor dames heb je je handen lekker vrij om te dansen, ideaal voor op een festival. 

Heuptassen voor vrouwen in verschillende kleuren

De heuptas voor dames is er in verschillende modellen en uitvoeringen. Een zwart heuptasje voor dames is makkelijk te combineren met iedere outfit. Van chique tot stoer en klassiek tot casual; hij past overal bij.  Ga je voor een rode heuptas voor dames, dan is dat de blikvanger wanneer je een kamer binnenloopt. Ook het materiaal van de heuptasjes kan variëren. Er zijn leren heuptasjes, katoenen heuptasjes en tasjes met franjes en kleine details. Het leren heuptasje voor dames is duurzaam en gaat daardoor lang mee. Omdat de zon in Nederland nog wel eens op zich laat wachten en het regelmatig regent, is het handig een waterdichte heuptas voor dames te bestellen. Zo blijven al je belangrijke spullen droog. Heb je niet veel om mee te nemen? Dan volstaat een klein heuptasje voor dames. Als je altijd veel spullen bij je hebt, zijn er grotere varianten om uit te kiezen. 

Dames heuptassen kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe fanny pack? Bij Peek & Cloppenburg vind je verschillende heuptasjes voor dames. Je kunt bij Peek & Cloppenburg ook terecht voor handtassen, gordeltassen, schoudertassen en andere accessoires. Een heuptas voor dames kopen is zo gedaan. Kijk op je gemakje eens tussen het aanbod en filter op je wensen. Zo zie je direct alle heuptasjes die aan jouw eisen voldoen. Heb je het perfecte tasje gevonden? Bestel hem binnen een paar klikken en voor je het weet heb je hem in huis. Peek & Cloppenburg heeft heuptasjes voor vrouwen van verschillende merken. Je vindt onder andere Levis, Valentino en Love Mochino in het assortiment. Hoe groot of klein je budget ook is, er is altijd een geschikt heuptasje voor dames te vinden. 

Sorteer op: