Zakelijke dames kleding: altijd representatief

Zakelijke kleding voor dames is een goede investering in je carrière omdat representativiteit op prijs wordt gesteld, zeker naar klanten toe. Je voelt jezelf zekerder als je er verzorgd uitziet en dat heeft invloed op je succes. Maak je de kledingregels in het bedrijf waar je werkt eigen, bij sommige zijn die strenger dan bij andere. Stijlvolle blazers van goede kwaliteit zijn altijd een goede investering. Je combineert deze met  broeken, jurken en rokken van goede kwaliteit en een paar goede blouses of blouse shirts. Kies dan in elk geval voor fris wit katoen en een chique zijden exemplaar voor feestelijke gelegenheden. 

Zakelijke kleding in grote maten voor dames

Zoek je vlotte zakelijke kleding voor dames in  een grotere maat? Mooie basic items vind je bij ons van Betty Barclay of Gerry Weber. Investeer in een goede zwarte stoffen broek en rok met dito jasje en je kunt eindeloos combineren. Een wikkeljurkje van bijvoorbeeld Lauren Curve is ook een fijn item voor verschillende gelegenheden. 

Zakelijke kleding voor dames kopen  

Bij ons vind je alles op het gebied van zakelijke kleding voor dames, ook stijlvolle schoenen, laarzen en accessoires. Kom onze zakelijke kleding voor vrouwen rustig bekijken en passen in de winkels. 

Zakelijke kleding voor dames

2375 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 50
  3. 50
  1. 1
  2. Pagina 1 / 50
  3. 50