DUURZAME MODE
BIJ P&C*

Onze planeet moet beschermd worden. Dit betekent: we moet het milieu beschermen. Deze verantwoordelijkheid zorgt voor talrijke uitdagingen voor de modebranche, die we bij P&C zeer serieus nemen. Het is onze taak om om het milieu te beschermen, te streven naar sociale rechtvaardigheid en verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen te stimuleren. Daarom doen we dagelijks ons best om bewust in te kopen.

Het is voor ons van groot belang dat we je als klant uitsluitend producten kunnen aanbieden die zijn vervaardigd volgens belangrijke normen en standaarden: productie moet onder humane omstandigheden plaatsvinden, met inachtneming van de in het betreffende land geldende voorschriften voor bescherming van arbeiders en met het oog op de bescherming van het milieu. Onze keuze aan duurzame merken en collecties groeit daarom doorlopend. Wij willen graag labels voeren die een stap verder gaan, het concept van duurzaamheid intensief nastreven en zich voor duurzame fashion inzetten.

We geloven dat elke stap belangrijk is. Daarom werken we continu aan ideeën en oplossingen die een bijdrage leveren. Lees meer en ontdek onze duurzame merken en collecties en hun spannende verhalen.

WAT HOUDT DUURZAAMHEID IN?

Green Fashion, Eco Fashion, Sustainable Fashion, Slow Fashion, Fair Clothing: duurzame mode heeft vele gezichten. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen:

HET DOEL:
EEN POSITIEVE, DUURZAME VERANDERING –
VOOR ONS EN ONZE PLANEET.

Labels die duurzame mode produceren, hebben zichzelf, veelal vrijwillig, normen opgelegd om ecologische, economische en sociale problemen van deze tijd tegen te gaan.

Op die manier dragen ze bij aan de bescherming van het milieu, eerlijke handel en het welzijn van dieren of eerlijke arbeidsomstandigheden. Als bedrijf willen wij graag samenwerken met partners die op uiteenlopende manieren duurzaamheid integreren in hun mode en wier collecties laten zien hoe divers het begrip duurzaamheid werkelijk is.

DUURZAME MERKEN

DUURZAME COLLECTIES