Hochzeitsmode 2019

LET'S CELEBRATE LOVE

BRUILOFT

Voor het bruidspaar en ook voor familie en vrienden:

om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken, vind je bij ons inspirerende looks en stijlvolle suggesties. Zo houd je je met flair aan de bruiloftsetiquette.

ALLE JURKEN SHOPPEN ›
 
Burgerlijke stand

ROMANTISCH EN PUUR

DE BRUID BIJ DE BURGERLIJKE STAND

Tijd voor de eerste "Ja" – deze geef je op deze dag niet alleen aan je toekomstige echtgenoot, maar ook aan een doorgaans iets eenvoudigere, maar niet minder perfecte jurk. Van kokerjurken tot
A-lijnen – ontdek je nieuwe favoriet voor dit officiële en toch zo prachtige moment.

In de kerk

ROMANTISCH EN POMPEUS

DE BRUID IN DE KERK

When love is in the air: de dag van het kerkelijk huwelijk is voor ons de dag waarop wij ons een prinses willen voelen. Waarop meer gewoon meer is – en dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsjurk. Zou het niet jammer zijn als het niet het mooiste modemoment ooit in ons leven wordt? Laat je inspireren door ons aanbod.

ACCESSOIRES

DE LOOK AFMAKEN

Deze schoenen en avondtasjes maken je bruidslook af. Bovendien zijn er bolero's en jasjes verkrijgbaar als perfecte laagjes voor jouw moment.

ACCESSOIRES VOOR DE BRUID SHOPPEN ›
Schoenen
Bolero's
Tasjes
 
Bruidsmeisjes

ZIJ AAN ZIJ

BRUIDSMEISJES EN GASTEN

Als bruidsmeisje heb je de eer om op de dag der dagen het geluk van de bruid van heel dichtbij mee te maken. De modieuze uitdaging voor jou en voor andere gasten: je goed en prachtig voelen zonder de show te stelen van de bruid. Gedekte kleuren zoals donkerblauw of poedertinten, mint en pastelkleuren zijn daarbij ideaal.

JURKEN VOOR BRUIDSMEISJES EN GASTEN ›

Nog een reden om feest te vieren: ontdek ook onze jurkengids met onze top 4 van jurkpasvormen, uitleg over dresscodes en de figuurtype-adviseur.

ONZE JURKENGIDS ›
Bruidsmeisjes en gasten
 
Moeder van de bruid

WANNEER DE KINDEREN TROUWEN

DE MOEDER VAN DE BRUID

Voor moeders is hun eigen look voor de grote dag van hun zoon of dochter vaak bijzaak. Laat ons daarom voor de perfecte look zorgen! Doe bij ons stijlvolle inspiratie op voor je outfit, zodat je je uiteindelijk goed en goed gekleed voelt. Van jurken, met of zonder bolero, en kostuums tot combinaties van een broek en blouse.

LOOKS VOOR MOEDERS VAN BRUIDEN ›

In elk opzicht goed geadviseerd: ontdek ook onze jurkengids met onze top 4 van jurkpasvormen, uitleg over dresscodes en de figuurtype-adviseur.

ONZE JURKENGIDS ›
Looks voor de moeder van de bruid

JURKENGIDS

Jurkengids
 
Bruidegom

WANNEER ALLES MOET KLOPPEN

DE BRUIDEGOM

Wie "Ja" zegt, zal ook gaan shoppen: want als op deze bijzondere dag alle ogen op je prachtige bruid zijn gericht, wil je naast haar net zo perfect voor de dag komen. Een van de belangrijkste dingen is daarbij dat de kleur van je pak of smoking aan de look van je aanstaande echtgenote moet worden aangepast. Vind bij ons je perfecte trouwpak of -smoking.

LOOKS VOOR DE BRUIDEGOM ›

Nog vragen? Wij helpen je graag! In onze pakken guide beschrijven wij de vijf stappen op weg naar het perfecte pak, geven wij uitleg over dresscodes en laten wij de fits van onze pakken zien.

ONZE pakken guide ›
Bruidegom

ACCESSOIRES

DE LOOK AFMAKEN

Maak je bruidegomlook af met elegante schoenen en een hoogwaardige riem. Een strik en stropdas zorgen hierbij voor de perfecte highlight.

ACCESSOIRES VOOR DE BRUIDEGOM SHOPPEN ›
Pakschoenen
Strikken
Riemen
 
Getuigen en gasten

BEST MAN

GETUIGEN EN GASTEN

Voor jou geldt in principe het volgende: tweedelige kostuums in het blauw of zwart zijn altijd geschikt voor feestelijke gelegenheden. Afhankelijk van de sfeer van het trouwfeest heb je echter eventueel een beetje speelruimte en kun je bij het pak ook eens voor lichtere kleuren kiezen. Daarbij moet je er altijd op letten dat je niet niet de show steelt van de bruidegom. Laat je inspireren door ons pakkenaanbod.

LOOKS VOOR DE GETUIGE ›

Nog vragen? Wij helpen je graag! In onze pakken guide beschrijven wij de vijf stappen op weg naar het perfecte pak, geven wij uitleg over dresscodes en laten wij de fits van onze pakken zien.

ONZE pakken guide ›
HIGH SCHOOL

HET JUISTE ONDERHOUD VAN PAKKEN

TAKE CARE

Van het werk naar huis, van huis naar de locatie van het feest - en weer terug. Vervolgens het reinigen en aansluitend het opbergen in de kast tot het volgende gebruik. Jurken en pakken voor bijzondere gelegenheden krijgen vaak veel te verduren. Hier vind je de belangrijkste onderhoudsinstructies, zodat je fijne favorieten niet beschadigen.

NU INFORMEREN ›