LET'S CELEBRATE LOVE

BRUILOFT

Voor het bruidspaar en ook voor familie en vrienden:

om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken, vind je bij ons inspirerende looks en stijlvolle suggesties. Zo houd je je met flair aan de bruiloftsetiquette.

ALLE JURKEN SHOPPEN ›
 
In der Kirche

ROMANTISCH EN POMPEUS

DE BRUID IN DE KERK

Love is in the air: de dag van het kerkelijk huwelijk is voor ons de dag waarop wij ons een prinses willen voelen. Een dag, waarop meer gewoon meer is – en dat geldt natuurlijk ook voor de bruidsjurk. Wij hopen dat het het mooiste modemoment ooit in ons leven wordt! Laat je inspireren door ons bruiloftsaanbod.

BRUIDSJURKEN VOOR DE KERK › ONZE FIGUURTYPE-ADVISEUR ›

ACCESSOIRES

DE LOOK AFMAKEN

Deze schoenen en avondtasjes maken je bruidslook af. Bovendien zijn er bolero's en jasjes verkrijgbaar als perfecte laagjes voor jouw moment.

ACCESSOIRES VOOR DE BRUID SHOPPEN ›
Schoenen
Accessoires
 
Bruidegom

WANNEER ALLES MOET KLOPPEN

DE BRUIDEGOM

Zeg dubbel ja - tegen je prachtige bruid en je nieuwe pak of smoking, die je voor altijd aan deze bijzondere dag zal herinneren. Het belangrijkste daarbij: de kleur van je pak of smoking aan de look van je aanstaande echtgenote moet worden aangepast. Vind bij ons je perfecte trouwpak of -smoking voor jouw grote moment.

LOOKS VOOR DE BRUIDEGOM ›

Nog vragen? Wij helpen je graag! In onze pakken guide beschrijven wij de vijf stappen op weg naar het perfecte pak, geven wij uitleg over dresscodes en laten wij de fits van onze pakken zien.

ONZE pakken guide ›
 
Bruidsmeisjes

ZIJ AAN ZIJ

BRUIDSMEISJES EN GASTEN

Haar grote geluk deelt de bruid met haar beste vriendinnen. Omringd door bruidsmeisjes wordt deze bijzondere dag nog specialer. De modieuze uitdaging voor jou en voor andere gasten: je goed en prachtig voelen zonder de show te stelen van de bruid. Gedekte kleuren zoals donkerblauw of poedertinten, mint en pastelkleuren zijn daarbij ideaal. Gedekt donkerblauw of poederkleuren, mint en pastelkleuren zijn jouw stijlvolle partner.

JURKEN VOOR BRUIDSMEISJES EN GASTEN ›

Nog een reden om feest te vieren: ontdek ook onze jurkengids met onze top 4 van jurkpasvormen, uitleg over dresscodes en de figuurtype-adviseur.

ONZE JURKENGIDS ›
 
Getuigen en gasten

BEST MAN

GETUIGEN EN GASTEN

Voor jou geldt in principe het volgende: tweedelige kostuums in het blauw of zwart zijn altijd geschikt voor feestelijke gelegenheden. Afhankelijk van de sfeer van het trouwfeest heb je echter eventueel een beetje speelruimte en kun je bij het pak ook eens voor lichtere kleuren kiezen. Daarbij moet je er altijd op letten dat je niet niet de show steelt van de bruidegom. Laat je inspireren door ons pakkenaanbod.

LOOKS VOOR DE GETUIGE ›

Nog vragen? Wij helpen je graag! In onze pakken guide beschrijven wij de vijf stappen op weg naar het perfecte pak, geven wij uitleg over dresscodes en laten wij de fits van onze pakken zien.

ONZE pakken guide ›

ACCESSOIRES

DE LOOK AFMAKEN

Maak je bruidegomlook af met elegante schoenen en een hoogwaardige riem. Een strik en stropdas zorgen hierbij voor de perfecte highlight.

ACCESSOIRES VOOR DE BRUIDEGOM SHOPPEN ›
Pakschoenen
Strikken
Riemen
 

WANNEER DE KINDEREN TROUWEN

DE MOEDER VAN DE BRUID

Voor moeders is hun eigen look voor de grote dag van hun zoon of dochter vaak bijzaak. Laat ons daarom voor de perfecte look zorgen! Doe bij ons stijlvolle inspiratie op voor je outfit, zodat je je uiteindelijk goed en goed gekleed voelt. Van jurken, met of zonder bolero, en kostuums tot combinaties van een broek en blouse.

LOOKS VOOR MOEDERS VAN BRUIDEN ›

In elk opzicht goed geadviseerd: ontdek ook onze jurkengids met onze top 4 van jurkpasvormen, uitleg over dresscodes en de figuurtype-adviseur.

ONZE JURKENGIDS ›
 
Burgerlijke stand

ELEGANT EN FIJN

DE BRUID BIJ DE BURGERLIJKE STAND

Tijd voor de eerste "Ja" – deze geef je op deze dag niet alleen aan je toekomstige echtgenoot, maar ook aan een doorgaans iets eenvoudigere, maar niet minder perfecte jurk. Van kokerjurken tot
A-lijnen – ontdek je nieuwe favoriet voor dit officiële en toch zo prachtige moment.

BRUIDSJURKEN - BURGERLIJKE STAND › ONZE FIGUURTYPE-ADVISEUR ›

JURKENGIDS

Jurkengids
HIGH SCHOOL

HET JUISTE ONDERHOUD VAN PAKKEN

TAKE CARE

Van het werk naar huis, van huis naar de locatie van het feest - en weer terug. Vervolgens het reinigen en aansluitend het opbergen in de kast tot het volgende gebruik. Jurken en pakken voor bijzondere gelegenheden krijgen vaak veel te verduren. Hier vind je de belangrijkste onderhoudsinstructies, zodat je fijne favorieten niet beschadigen.

NU INFORMEREN ›

Trouwkleding: De juiste outfit voor de mooiste dag van je leven

Op een bruiloft wil je er prachtig uitzien. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de bruid en de bruidegom, maar ook voor de bruidsmeisjes, bruidsjonkers en alle andere gasten. Iedereen, jong en oud, wil er mooi uitzien in bruiloftskleding die voldoet aan de bruiloftsetiquette. Zowel volwassenen als kinderen vinden bij ons de perfecte look voor iedere bruiloft. Wij hebben ons assortiment zorgvuldig samengesteld en aandacht besteed aan iedere stijl en sfeer. Ontdek onze collectie kleding voor bruiloften en laat je verrassen, inspireren en verwonderen!

Trouwkleding voor alle mannen

Zowel de bruidegom als de mannelijke gasten willen natuurlijk in passende, mooie kleding verschijnen op de bruiloft. Voor bruidegoms zijn er prachtige pakken in diverse kleuren. De tijd waarin de bruidegom altijd in een zwart pak aan het altaar stond is nu echt voorbij. Zo wordt er steeds vaker gekozen voor een blauw pak. Daarnaast zien we ook meer lichtere kleuren in het assortiment en is er, naast de chique fits, ook een mooie collectie casual trouwpakken voor mannen. Doordat er steeds meer variatie te vinden is in het assortiment trouwkledij voor de heren wordt het makkelijker om een look te vinden die echt bij je past. Laat je vrijblijvend inspireren door het aanbod trouwkledij voor de mannen.  

Trouwkleding voor alle vrouwen

Bij trouwkledij voor de vrouwen denken we op de eerste plaats natuurlijk vooral aan bruiloftskleding voor de bruid. Iedere vrouw wil een bruidsjurk waarmee zij echt de show steelt op de mooiste dag van haar leven. Wij hebben gegarandeerd een bruidsjurk waar jij direct verliefd op wordt. We mogen de bruiloftskleding voor de moeder ook zeker niet vergeten, want ook de moeder van de bruid maakt graag een bijzondere indruk. Er zijn veel stijlen, sferen en kleuren te vinden in het aanbod trouwkleding voor de moeder van het bruidje. Dit maakt het makkelijker om helemaal af te gaan op je eigen smaak en de eventuele wensen van het bruidspaar. Je kunt je eenvoudig laten inspireren door deze bruiloftskleding voor moeders.

Trouwkleding voor gasten

Je maakt niet dagelijks een bruiloft mee. Het sluiten van een huwelijk is een heugelijke, bijzondere gebeurtenis. Het spreekt dan ook voor zich dat de gasten ook in mooie kleding willen verschijnen op deze mooie dag. Zoek je naar casual trouwkleding voor gasten op een bruiloft? Dan is er meer dan voldoende keuze, zowel in stijlen als in kleuren en kleurcombinaties. Is het de bedoeling dat de bruiloftskleding voor de gasten wat formeler en chiquer is? Dan is er uiteraard ook een indrukwekkende collectie beschikbaar waarin je zeker de perfecte outfit voor deze huwelijksdag vindt.

Bruiloftskleding voor kinderen

Trouwkleding voor jonge kinderen heeft toch altijd iets bijzonders. Niets is mooier dan het zien van een kind in een prachtige jurk of een mooi pak. De bruiloftskleding voor meisjes maakt iedere jongedame nóg mooier dan zij al is, terwijl de jongens zich een echte man voelen in de bruiloftskleding voor jongens. Het is heerlijk om te zien hoe kinderen opfleuren wanneer zij complimentjes over hun mooie bruiloftskleding ontvangen. Daarom hebben wij natuurlijk ook een ruim assortiment trouwkleding voor alle kinderen, van klein tot groter.

Voor iedereen de juiste look

Wanneer er gesproken wordt over trouwkleding, dan wordt er in de meeste gevallen op de eerste plaats aan de bruid gedacht. Iedereen is bijzonder nieuwsgierig naar de outfit van het bruidje! Toch mogen we de bruidegom en alle andere aanwezigen natuurlijk niet vergeten. Daarom hebben wij voor iedereen mooie kleding voor een bruiloft in ons assortiment opgenomen. Naast de trouwjurken voor dames hebben wij ook prachtige jurken voor gasten en natuurlijk ook mooie pakken voor mannen. Wij hebben voor iedereen de juiste look in huis, zodat iedereen zich éxtra bijzonder voelt op de grote dag van het huwelijk.

Heb je nog vragen?

Bij ons vind je zeker dé look en fit die jou direct aanspreken voor een bruiloft. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan hebben wij diverse praktische guides voor je klaarstaan om je binnen een paar stappen te helpen bij het vinden van jouw ideale bruiloftskleding. Zo hebben we bijvoorbeeld een pakkengids voor de heren en een jurkengids voor de dames. Heb je toch nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Dan staat onze enthousiaste klantenservice voor je klaar.