Manchetknopen

Manchetknopen zijn weer terug van weggeweest. Vroeger droegen heren ze vaak bij traditionele shirts. Vaak waren het erfstukken van goud of zilver. Regelmatig zag je exemplaren met een familiewapen of ingelegd met parelmoer. Moderne manchetknopen hoeven niet per se iets exclusiefs of traditioneels uit te drukken. Je kunt ze ook gebruiken om een speels element aan je outfit toe te voegen. Peek & Cloppenburg heeft mooie en leuke manchetknopen voor je, zowel voor je zakelijke als je feestelijke kleding. Je kunt bij ons losse sets kopen van merken als Boss en Lindenmann, maar je kunt ook kiezen voor een setje in een stijlvolle geschenkdoos.

Manchetknopen in allerlei kleuren

Veel mannen dragen ze bij witte zakelijke overhemden. Ga je voor traditioneel, kijk dan bij onze zilveren manchetknopen en gouden manchetknopen. Wij hebben ze in een matte uitvoering, met een verfijnd patroon, of ingelegd met smaakvolle stenen. Ga je voor een moderne en ietwat speelse look, kijk dan eens naar onze manchetknopen met grappige figuren of kies voor opvallende houten manchetknopen. Laat de traditionele kleuren ook eens liggen en kies bij je feestelijke kleding voor geknoopte manchetknopen of houten manchetknopen. Hou je van ton-sur-ton? Wat dacht je van blauwe manchetknopen bij je zakelijke lichtblauwe shirt? 

Manchetknopen kopen

Met gouden manchetknopen of zilveren manchetknopen geeft de moderne man zijn kleding extra cachet. Wij hebben in ons assortiment nog meer stijlvolle accessoires om ervoor te zorgen dat de eerste indruk van jou altijd positief zal zijn. Kijk ook eens naar onze stijlvolle stropdassen van zijde, opvallende gilets, dasspelden en andere mannelijke accessoires. Draag ze bij je kostuum of bij een sportieve blazer in je vrije tijd. Als je ze online koopt, leveren we snel uit, zonder verzendkosten. Wil je ze liever eerst van dichtbij bekijken? Je bent altijd van harte welkom in een van onze vele winkels.

Manchetknopen

(31)

Sorteer op: