Mondkapjes voor heren

Sinds COVID-19 is een mondkapje niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is echt een accessoire geworden. Een mannenmondkapje is natuurlijk enorm bacteriegevoelig. Daarom is het fijn om deze vaak (heet) te wassen en af te wisselen. Je kunt er dus maar beter genoeg hebben. Het fijne aan stoffen herenmondkapjes is dat je ze veelvuldig kunt gebruiken. Stop ze in de wasmachine en ze zijn weer klaar voor gebruik. Bovendien is de pasvorm goed: dankzij de verstelbare bandjes zijn mondkapjes voor mannen aan te passen naar je gezicht. Zo zit je mannenmondkapje comfortabel en niet te strak of te los.

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig vind je bij Peek & Cloppenburg diverse mondkapjes met frisse designs, maar mondkapjes voor heren zijn er ook in effen kleuren. In de collectie vind je mannenmondkapjes van diverse merken zoals Ascot en Tommy Hilfiger.
Bekijk snel het aanbod herenmondkapjes!

Eenvoudig mannenmondkapjes bestellen

Herenmondkapjes zijn eenvoudig en snel te bestellen in de webshop. Je hebt altijd recht op gratis verzending en retour. De meeste mondkapjes zijn slechts verkrijgbaar in een maat en zijn vervolgens verstelbaar. De kans is dus groot dat je stofmasker past.

Houd er rekening mee dat door het hygiënemaatregelen niet altijd mogelijk is om mondkapjes te retourneren. Dit verschilt per mannenmondkapje, daarom is het advies om voor aankoop de productvoorwaarden te bekijken. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
Natuurlijk kun je ook altijd terecht in een van de Peek & Cloppenburg-winkels als je een mondkapje wil aanschaffen. Kom gerust eens langs in een van de filialen!

Heren mondkapjes

(20)

Sorteer op: