Colberts

Kleurenfestijn aan heren colberts

Een colbert in een smaakvolle kleur? Bij Peek & Cloppenburg hoef je daarvoor niet lang te zoeken. In ons aanbod kom je colberts tegen in kleuren als terracotta, marineblauw, lichtgrijs of gemêleerd beige. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit ons aanbod hippe heren colberts. Niet alleen de kleurstelling van ons assortiment is aantrekkelijk, ook de taillering is helemaal af. Elk colbert sluit op een trendy wijze rond het lichaam en voor elk model bestaat een bijpassende pantalon. Natuurlijk zijn we bij Peek & Cloppenburg ook het zwarte heren colbert niet vergeten. Je draagt dit op zelfverzekerde wijze bij een wat serieuzere aangelegenheid.

Hippe en trendy heren colberts

Wat vind je trouwens van een casual heren colbert met modern ruitmotief? Ook hierin bestaat veel variatie. Zo kan dit motief de vorm hebben van een raster uit of pepita dessin in verschillende kleuren. Ook een colbert met een zeer grove ruit brengt extra leven in de brouwerij. Het aardige van ons veelsoortige design is, dat je het altijd met jouw eigen kledingstijl kunt combineren. Zo kan het rode heren colbert moeiteloos worden gecombineerd met een pantalon in een andere tint. Ook het witte colbert, grijze colbert of groene colbert is volledig naar eigen inzicht in je garderobe in te passen. Heb je trouwens al gezien welke merken we binnen ons online assortiment allemaal voeren? Je komt bekende labels tegen als  Montego, S.Oliver, Hugo, McNeal, Joop! en Drykorn.

Heren colbert kopen

De bovengenoemde merken vormen slechts een greep uit het totaal. Ons aanbod van heren colberts loopt namelijk een groot aantal webpagina's door. Dit aanbod is zo aantrekkelijk dat je tussen de verschillende colberts kunt blijven bladeren. Kies jij het grijze colbert voor op je werk, dan is het aantrekkelijk om voor een ander moment het groene colbert in dat model te proberen. Zo ben je alvast aan de pasvorm gewend, terwijl de andere kleur jou weer een nieuwe uitstraling geeft. Ook bij de keuze voor een casual heren colbert kun je blijven combineren. Er is immers een ruime keuze aan broeken en jeans, die je weer op een ander deel van onze website vindt. Wees creatief en stel diverse combinaties samen. Krijg je een uitnodiging voor een hip feest, dan weet jij al precies wat je moet aantrekken. Hetzelfde geldt voor het hippe heren colbert dat je naar een bruiloft zult dragen. Heb jij trouwens voor je vrije tijd al wel eens het grijze colbert overwogen?

  1. 1
  2. Pagina 1 / 25
  3. 25