Kostuum colberts voor heren in verschillende kleuren

Ben je op zoek naar een losse colbert in een smaakvolle kleur? Bij Peek & Cloppenburg hoef je daarvoor niet lang te zoeken. In ons aanbod kom je kostuum colberts tegen in kleuren als terracotta, marineblauw, lichtgrijs of gemêleerd beige. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit ons aanbod pak colberts. Niet alleen de kleurstelling van ons assortiment is aantrekkelijk, ook de taillering is helemaal af. Elk kostuum colbert sluit op een trendy wijze rond het lichaam en voor elk model bestaat een bijpassende pantalon. Natuurlijk zijn we bij Peek & Cloppenburg ook het zwarte colbert niet vergeten. Je draagt dit op zelfverzekerde wijze bij een wat serieuzere aangelegenheid.

Trendy pak colberts

Wat vind je van een casual kostuum colbert met modern ruitmotief? Ook hierin bestaat veel variatie. Zo kan dit motief de vorm hebben van een raster uit of pepita dessin in verschillende kleuren. Ook een losse colbert met een zeer grove ruit brengt extra leven in de brouwerij. Het aardige van ons veelsoortige design is, dat je het altijd met jouw eigen kledingstijl kunt combineren. Zo kan een losse colbert moeiteloos worden gecombineerd met een pantalon in een andere tint. Ook het witte, grijze of groene colbert is volledig naar eigen inzicht in je garderobe in te passen. Heb je trouwens al gezien welke merken we binnen ons online assortiment allemaal voeren? Je komt bekende labels tegen als  Montego, S.Oliver, Hugo, McNeal, Joop! en Drykorn.

Kostuum colberts kopen

De bovengenoemde merken vormen slechts een greep uit het totaal. Ons aanbod van losse colberts loopt namelijk een groot aantal webpagina's door. Dit aanbod is zo aantrekkelijk dat je tussen de verschillende losse colberts kunt blijven bladeren. Kies jij het grijze colbert voor op je werk, dan is het aantrekkelijk om voor een ander moment het groene colbert in dat model te proberen. Zo ben je alvast aan de pasvorm gewend, terwijl de andere kleur jou weer een nieuwe uitstraling geeft. Ook bij de keuze voor een casual heren kostuum colbert kun je blijven combineren. Er is immers een ruime keuze aan broeken en jeans, die je weer op een ander deel van onze website vindt. Wees creatief en stel diverse combinaties samen. Krijg je een uitnodiging voor een hip feest, dan weet jij al precies wat je moet aantrekken. Hetzelfde geldt voor het hippe heren colbert dat je naar een bruiloft zult dragen. Heb jij trouwens voor je vrije tijd al wel eens het grijze variant overwogen?

Kostuum colberts

1151 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 25
  3. 25
  1. Sommerfest HAKA
  1. 1
  2. Pagina 1 / 25
  3. 25