Grote maten colberts voor heren

Grote maten colberts voor heren

Een net colbert tilt een outfit in een keer naar een hoger level. Precies wat je wilt voor die sollicitatie, verjaardag of zakelijke meeting. Bij Peek & Cloppenburg vind je veel verschillende soorten colberts. Van klassiek donkerblauw tot hippere exemplaren met een streepje of ruitje. Sommige zijn onderdeel van een compleet pak met pantalon, andere zijn te koop als los jasje. Ideaal als je wilt gaan voor een business casual look.

Zomer colberts voor heren in grote maten

In de winter is een colbert vaak een fijne aanvulling op je outfit, omdat het zorgt voor wat meer warmte. Maar in de zomer is een colbert soms te warm, terwijl je misschien toch een jasje aan wilt omdat de gelegenheid daar om vraagt. Een zomer colbert voor heren in grote maten is dan de perfecte oplossing. Vaak zijn de colberts van linnen of andere luchtige stof. Zo voegen ze toch die chique uitstraling toe, zonder dat jij daarbij kans loopt om oververhit te raken.

Grote maten colberts voor heren kopen

Ben jij op zoek naar een mooi colbert voor heren in grote maten? Kom dan eens langs in een Peek & Cloppenburg-winkel. Of bezoek direct de webshop. Hier betaal je geen verzendkosten en mag je tot 100 dagen gratis retourneren.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11
  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11