1. Heren
   1. Kleding

  Lente jassen voor heren: ook in de lente heb je het lekker warm

  Een nieuwe lente, een frisse start. Dit goede gevoel laat je ook zien op straat met onze modieuze voorjaarsjassen voor heren. De langere waterafstotende exemplaren zijn voor natte dagen en stoere spijkerjassen, leren jassen en bomberjacks draag je op droge dagen. Met zo´n extra laag over je kleding kan je niets gebeuren als het plotseling koeler wordt. Daarbij laat je zien dat je de trends in de gaten houdt.

  Voorjaarsjassen voor heren

  Een parka met dunne voering en capuchon is een must in ons klimaat en draag je tot in de herfst.  Door de vele zakken past deze voorjaarsjas ook in de trendy ´utility´ look. Je hebt dit jaar veel keuze uit de modekleur blauw, verder veel natuurlijke groentinten en ook heldere kleuren die vrolijk staan en opvallen in het verkeer. Verder vind je bij ons veel korte jacks in denim, leer of verantwoorde gerecyclede materialen. Voorbeelden zijn jeans jasjes met trendy platte kraag en soepele blouson modellen, ook met capuchon, voor buiten en binnen.

  Lente jassen voor heren kopen

  Zorg dat je de eerste keuze hebt uit onze voorjaarsjassen voor heren en wij zorgen ervoor dat je favoriete model gratis en snel thuis of in één van onze winkels bezorgd wordt.

  Lente jassen voor heren

  560 artikelen

  Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 12
  3. 12
  1. 1
  2. Pagina 1 / 12
  3. 12