Outdoor heren jassen

  1. Dames
   1. Kleding
  2. Heren
   1. Kleding

  Outdoor jassen voor heren: voor de echte buitenmensen

  Ben je iemand die graag uren buiten doorbrengt? Wandelen in de vrije natuur, werken in je tuin of gewoon uren slenteren door een onbekende stad? Dan mag je hoge eisen stellen aan je jas. Je moet er volledig op kunnen vertrouwen dat outdoor jassen voor heren je droog en warm houden. Zeker in een regenachtig klimaat als het onze zijn waterdichte outdoor jassen voor heren geen overbodige luxe. Wist je dat natte katoenen kleding ervoor zorgt dat je 400 keer sneller afkoelt? Outdoor jassen voor heren van Peek & Cloppenburg voorkomen dit. Bekijk ons assortiment en laat je inspireren.

  Outdoor jassen voor heren voor elk weertype

  Regen, wind, sneeuw en vrieskou. Met deze weersomstandigheden kunnen we te maken krijgen. Waterdichte outdoor jassen voor heren beschermen je afdoende tegen motregen en stortbuien. Wil je echter meer bescherming, denk dan eens aan een van onze 3 in 1 outdoor jassen voor heren. Een 3 in 1 outdoor jas is winddicht en waterafstotend en heeft bovendien een extra binnenjas die je goed beschermd als de temperatuur beneden het vriespunt komt. Zoek je een outdoor jas die je ook bij formele gelegenheden kunt dragen, dan is een lange wollen jas een goede keuze. Voor de wintersport kun je het beste kiezen voor gewatteerde jassen of donsjassen met goed isolerend eenden- of ganzendons.

  Outdoor jassen voor heren kopen

  Wanneer je van plan bent om een outdoor jas voor heren aan te schaffen, is het wel zo verstandig om te kijken wat je eronder wilt dragen. Je jas mag immers niet zo strak zitten dat het je bewegingen belemmert. Ben je stevig gebouwd of langer dan de standaard Nederlander, zoek dan online eens bij onze outdoor jassen voor heren in grote maten. Bestel je outdoor jas eenvoudig online of bezoek een van onze winkels om hem ter plekke te passen.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 53
  3. 53