Pyjamapak voor heren

Denk je erover om een heren pyjama te kopen, dan wil je vast een model dat lekker zit. Blader je door onze collectie heen, dan kom je flink wat pyjamas voor heren met een goede pasvorm tegen. Maar de pasvorm is niet het enige dat aan pyjamas voor heren belangrijk is. Je loopt natuurlijk het liefst rond in een pyjama die er trendy uitziet. Wat dat betreft helpen we je bij Peek & Cloppenburg snel op weg. Je slaagt er makkelijk voor een warme winter pyjama voor heren van een trendy merk. Bij labels als Christian Berg Men, Tommy Hilfiger, Hom en Skiny voel jij je vast thuis. Je scoort er snel een pyjamapak voor heren, waarmee je met een prettig gevoel in huis rondloopt. Het grote aanbod aan modellen maakt een heren pyjama kopen extra leuk. 

Warme pyjama voor heren

Heb jij al eens bedacht hoe lekker je slaapt in zo'n warme heren pyjama van katoen. Dat doe je als je thuis bent, maar misschien slaap je ook geregeld in een hotel. Met een warme pyjama voor heren mee op reis, kom je 's nachts helemaal tot rust. Je kunt kiezen voor een model in glad katoen of juist met een geruwde vezel. In het laatste geval spreek je over flanel. Die stof zorgt voor nog meer comfort en geeft ook nog meer warmte. Heb je aan jouw dekens of dekbed al genoeg om je benen warm te houden, kies dan voor een korte pyjama voor heren. Ook in dit geval kun je kiezen voor een pyjama met een trendy look. Zulke modellen worden onder andere aangeboden door Skiny, Schiesser en Boss. Zo'n korte broek pyjama voor heren draag je trouwens ook lekker als het al lente of zomer is. Zo geniet je het hele jaar door van het comfort dat onze merkcollectie jou te bieden heeft. Ook voor T-shirts, boxers en pyjama shirts ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Heren pyjama in grote maten

Loop jij wel eens tegen maatbeperkingen op? Bij Peek & Cloppenburg hoef je daar niet bang voor te zijn. Onze pyjamas voor heren zijn er ook in grote maten. Dit geldt zowel voor de warme winter pyjama voor heren als voor de pyjama shorts voor heren. Het loont dus zeker de moeite om rond te kijken in ons assortiment als je pyjamas voor heren in een grotere maat zoekt. Net als bij de andere maten is ook jouw heren pyjama van katoen in maat XXL verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit kunnen effen tinten zijn, maar ook ruitjes, blokjes en figuurtjes op een effen ondergrond zijn binnen onze collectie favoriet.  Als je wilt zit je ook niet gelijk aan een complete pyjama vast. Zo kun je er ook voor kiezen om een losse pyjamabroek aan te schaffen van bijvoorbeeld Christian Berg Men. Vervolgens combineer je deze mooie pyjamabroek met een trendy slim-fit T-shirt van Schiesser of Esprit. Een heren pyjama kopen wordt op zo'n manier echt een creatieve bezigheid. Schaf je meerdere combinaties aan, dan kun je die ook onderling weer met elkaar combineren. 

Heren pyjama's

935 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 20
  3. 20
  1. 1
  2. Pagina 1 / 20
  3. 20