Flanellen Overhemden

De flanellen heren overhemd: heerlijk warm en ademend

Flanellen heren overhemden zijn heerlijk warm én ademend en slijtvast dus duurzaam. Flanel is geweven katoen van los gesponnen draden. De stof wordt  geruwd en voelt hierdoor zacht aan. Het rode flanellen heren overhemd met zwarte blokken is een klassieker, ook houthakkers overhemd genoemd. Vroeger was de fit los en was het vooral een casual overhemd. Nu vooral slim of regular in dunner en soepeler stof. Het geruite flanellen mannen overhemd is het bos ontstegen en verschijnt overal, sportief casual en zelfs representatief. Deze flannel blouse voor heren is tot op de dag vandaag een trend.

Flanellen heren overhemden in felle kleuren

Een flanellen overhemd voor mannen vind je bij ons in verschillende ruitpatronen, bijvoorbeeld in warme felle tinten. Deze worden madrasruiten genoemd. Kijk maar eens bij MCNEAL en Fynch-Hatton. Liever een rustige zakelijke versie? Een flannel blouse voor heren van het merk Boss is perfect hiervoor. De klassieke Tartan-ruit of opvallende donkere kleurcombinaties van bijvoorbeeld Tom Tailor en Nowadays kunnen overal en altijd.

Flanellen overhemd voor heren kopen

Een flanellen heren overhemd draag je netjes met alle knopen dicht, los of onder een colbert en sportiever met de bovenste twee knoopjes open. Verder helemaal open boven een fris wit of ander effen t-shirt en ook lekker warm onder een pullover. Heel veelzijdig dus en een goede reden om in onze gevarieerde collectie je favoriet te zoeken.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4
  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4