Linnen heren overhemden met lange en korte mouwen

Er zijn een paar items die niet in je kledingkast mogen ontbreken, een linnen heren overhemd is daar één van. Een linnen overhemd voor heren kan het hele jaar door gedragen worden. Als je 's zomers naar het werk moet en de temperaturen buiten oplopen, is een linnen overhemd voor heren met korte mouwen precies wat je nodig hebt. Je blijft er netjes uit zien, terwijl het linnen zorgt voor wat verkoeling. Draag je toch liever lange mouwen op het werk? Ga dan voor een linnen overhemd voor heren met lange mouwen. 

Linnen overhemden in effen kleuren

Overhemden zijn er in verschillende kleuren en met iedere kleur creëer je een andere look. Een wit linnen overhemd voor heren staat feestelijk en is perfect voor de lange zomeravonden. Je kan het overhemd combineren met een luchtige capri of jeans en een paar sandalen. Wil je wat netter gekleed naar het werk? Kies dan voor een blauw linnen overhemd of een zwarte linnen heren overhemd. Deze kleuren zijn eenvoudig te combineren en vormen een goede basis voor je garderobe. Naast effen overhemden, kun je natuurlijk ook voor een leuke print kiezen. Bloemen, strepen of ruiten; het is er allemaal. 

Linnen heren overhemd kopen 

Wil je een linnen heren overhemd kopen? Dan kun je de stad afstruinen op zoek naar de perfecte blouse. Liever op je gemak vanuit huis kijken? Bij P&C vind je een ruim assortiment linnen overhemden. Door filters als maat, kleur of model in te stellen, vind je extra snel wat je zoekt. Je past de shirts in het gemak van je eigen huis en past het niet? Dan stuur je hem zonder probleem weer terug. Winkelen voor een overhemd is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Linnen overhemden

653 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15
  1. Holiday Shop Herren
  2. Sommerfest HAKA