Overhemden met extra lange mouwen

Overhemden met extra lange mouwen voor heren kopen

Lange mannen dragen graag overhemden met extra lange mouwen voor gelegenheden waar je een vleugje formeel nodig hebt. Overhemden met lange mouwen worden vaak vergeten bij de keuze voor een garderobe, maar bieden juist een ideale modeoplossing.

Lange mouwen kunnen een goede keuze zijn voor mannen die niet van blote armen houden. Bijvoorbeeld als je slanke armen hebt en het overhemd eromheen lijkt te fladderen of als je juist zware bovenarmen hebt. Extra lange mouwen overhemden verleggen de nadruk van bovenarmen naar de pols.

Voor het werk als onderhemd tot gelaagde top, het overhemd met lange mouwen heeft veel toepassingen. Er zijn verschillende materialen die verschillende voordelen bieden. Katoen is nog steeds het populairst, maar erg gewild zijn ook een katoenmix, bijvoorbeeld met polyester, lycra, of natuurlijke vezels zoals zijde en linnen.

Deze overhemden zijn favoriet voor herfst en winter. Immers geven ze je armen meer bescherming en warmte. Ze zijn bovenal ideaal voor gelaagdheid. Je kunt ze heel goed onder een shirt of een jas dragen, maar ook met een bodywarmer of gilet. Ben je er klaar voor om jouw heren overhemd met extra lange mouwen te kopen bij Peek & Cloppenburg?

  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2