Smoking

Smoking pak voor heren

Heb je binnenkort iets te vieren? Een gala, een familiediner of een jubileum? Kleed je eens uiterst formeel in een smoking pak. Een mooie smoking, mits goed op je lichaamsverhoudingen afgestemd, staat iedereen bijzonder goed. In het assortiment van Peek & Cloppenburg vind je naast een complete smoking voor heren ook een ruime keuze in bijbehorende accessoires zoals vlinderdassen en kommer banden. Wil je je eigen combinatie samenstellen? Zoek dan online naar een los smoking jasje voor heren en neem er een aparte smoking broek voor heren bij.

Smoking jassen en broeken

De smoking is afgeleid van Engelse formele kleding en wordt ook aangeduid als ""black tie"". Amerikanen zullen het eerder over een tuxedo hebben. Bij een heren smoking hoort ook een mooi smoking overhemd, liefst met een zogenaamde ""vadermoordenaar""-kraag, perfect om te combineren met een vlinderstrik. Traditioneel is je vlinderstrik zwart, maar we hebben in onze collectie ook gekleurde strikken en strikken met opvallende en smaakvolle prints. Om je heren smoking compleet te maken, kun je om je middel een mooie cumberband of kommerband dragen, die dan wel met je strik moet matchen. Heb je nog mooie manchetknopen? Een smoking blouse voor heren kan niet zonder.

Een smoking kopen bij Peek & Cloppenburg

Je zult niet vaak in je leven een smoking kopen, dus de kans is groot dat je een investering voor vele jaren doet. Kom gerust eens langs in een van onze winkels en zoek naar een passende smoking voor heren van onder meer de merken Joop!, Wilvorst of HUGO BOSS. Kies voor een traditioneel smoking pak van zuiver scheerwol en fluwelen revers en let ook op de satijnen of fluwelen band aan de zijkant van je smoking broek voor heren. Kies een bijpassend smoking overhemd, vlinderstrik en cumberband en niets staat meer in de weg van een geslaagd feest of jubileum.

Sorteer op: