Mutsen heren

Merk mutsen voor heren

Mutsen werden vroeger vooral gedragen door mensen die onder barre weersomstandigheden moesten werken, maar in de loop van de tijd zijn ze geëvolueerd tot een van de meest populaire hoofddeksels voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Tegenwoordig worden mutsen ook gedragen voor de unieke mode-uitstraling die ze bieden en de manier waarop ze een vleugje elegantie toevoegen aan je casual kleding. Dat weten we als geen ander, getuige ons ruim assortiment van merk mutsen voor heren.

Heren muts kopen

De klassieke muts kun je beschouwen als de grootvader van alle mutsen. Een traditionele muts met manchet is altijd een goede optie, hoewel een bobbel hoed ook prima staat, zolang je kiest voor subtiele, neutrale kleuren. Maar gestyled als onderdeel van een op werkkleding geïnspireerde look, komt bijvoorbeeld ook de vissersmuts echt tot zijn recht. Ben je al overstag gegaan voor een van onze winter mutsen voor heren? 

Warme muts voor heren

Heren mutsen zijn echt verworden tot tijdloze en trans-seizoensgebonden kledingstukken. Hoewel je midden in de zomer wellicht geen muts zou willen dragen, kun je wel gemakkelijk eentje vinden die je stijlvol door de winter tot de lente heen loodsen. Ze passen bij veel stijlen en kunnen je gemakkelijk van streetwear naar strakke kleding brengen.  Van stoere gebreide winter wollen tot stijlvolle slouchy stukken, mutsen zijn super veelzijdig. Naast een warme winter muts wil je natuurlijk ook goede handschoenen en een lekkere warme sjaal. Peek & Cloppenburg heeft het allemaal!

Stijlvolle mutsen voor heren

Als je een langer gezicht hebt, dan kan een muts mooi werken. Kies voor een omgeslagen manchet die een contrasterende kleur kan hebben of streep details heeft. Heb je een rond of vierkant gezicht, kies dan voor een muts zonder omslag manchet, met ribbels en een lossere stijl die een beetje hoogte aan je gezicht kan toevoegen.  Welke heren muts je ook kiest, bij P&C vind je ongetwijfeld een stijlvolle heren muts die helemaal bij jou past!

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15
  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15