Petten heren

Leuke petten voor heren

Half kaal? Genant kapsel bij de kapper gekregen? Geen zin om je haar te kammen? Er zijn genoeg redenen waarom een pet een belangrijk accessoire is. Maar de keuze voor een pet is een persoonlijke. De een houdt van een platte klep en de ander van een gebogen klep, om maar te zwijgen over in welke richting je hem draagt. Wellicht past een corduroy of denim pet bij jou en wil je er een met een verstelbare band of juist een handig snapback-systeem. Ook is het merk, logo en de kleur bepalend. Eén ding is zeker, in ons aanbod van heren petten zit voor ieder wat wils. Wil jij shinen op een feestje of ben je op zoek naar een baseball cap voor iedere dag? Bekijk ons uitgebreide online aanbod van petten voor heren en maak je keuze. 

Zomer petten voor heren

We hebben bovendien ook diverse varianten zomer petten voor je in de aanbieding. Wat dacht je van een kekke visor om de zon uit je ogen te houden bij warm weer. Je haar blijft in model en je geniet toch van de voordelen van een pet. Ook bij het sporten kan zo'n zonneklep van pas komen, omdat je haar zo de ruimte heeft om te ademen. Zo'n zomer pet is meer dan een soort draagbaar zonnescherm en staat daarnaast ook hartstikke hip. Een basball cap met mesh werkt even verkoelend als een visor, maar heeft dezelfde pasvorm als een gewone pet. 

Heren pet kopen bij Peek & Cloppenburg

Heren petten kopen is makkelijk met ons online aanbod. Op onze website heb je de mogelijkheid alle petten tegelijk te bekijken of de selectie te verkleinen met onze zoekfilters. Wil jij alle beige baseball caps met elkaar vergelijken, of alleen de kleurvariaties van de Ralph Lauren modellen bekijken? Geef jouw selectiecriteria aan en maak het je makkelijk. Bovendien kun je ook de meest trendy petten bekijken door te filteren op de bestverkochte petten of de nieuwste modellen. De petten zijn goed gefotografeerd, waardoor jij precies weet hoe je aankoop eruitziet. 

Ook kun je bij ons terecht voor diverse andere kledingstukken zoals mutsen, sjaals en bodywarmers. Zo kun je een complete outfit samenstellen om het nieuwe seizoen mee in te gaan. Wacht niet langer en bestel gemakkelijk op peek-cloppenburg.nl.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9
  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9