Stoere en trendy heren riemen

Een riem is niet meer weg te denken uit je garderobe. Iedereen heeft over het algemeen wel een riem nodig. Niet alleen omdat een mooie of stoere herenriem vaak de finishing touch is, maar ook omdat een riem ook zeer praktisch is. Het type riem bepaalt ook enigszins de stijl van je outfit. Kies je bijvoorbeeld voor heren riemen die van leer zijn dan straalt dat een bepaalde luxe uit. Deze riemen kunnen zowel een stoere als een klassieke uitstraling hebben. Veel riemen worden van leer gemaakt, alhoewel er ook mooie riemen in een kunststof of stoffen uitvoering zijn.

Grote kleuren collectie aan heren riemen

Riemen zijn er in verschillende uitvoeringen maar ook in diverse kleuren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zomerse witte heren riem, een blauwe herenriem, een bruine heren riem of een andere kleur. Natuurlijk staat bij de zwarte pantalon een zwarte herenriem erg mooi of je kiest juist voor een contrasterende kleur.

Heren riemen kopen

Je kunt het beste een herenriem kopen in dezelfde zaak waar je bijvoorbeeld je nieuwe pantalon of kostuum koopt. In zo’n geval kun je gelijk kijken of de riem mooi bij je outfit staat. De gesp of een ander sluitmechanisme kunnen ook verschillen bij de riemen voor heren en ook hier is het goed om te kijken of het type sluitmechanisme aansluit op de kledingstijl. Riemen zijn er ook in verschillende maten, hierdoor kunt u voor een riem kiezen die de juiste pasvorm heeft. Koop nooit een riem die veel te groot is, in een dergelijk geval heeft u een groot stuk riem over. Ook te korte riem is ook niet prettig, zeker niet als u geen stukje over houdt om de riem mooi onder de lus te laten vallen.

Natuurlijk kun je ook heren riemen online kopen. Bij Peek & Cloppenburg kun je een ruime collectie vinden als het gaat om herenriemen. Zowel riemen van de bekende merken, riemen in verschillende kleuren of uitvoeringen kunnen eenvoudig besteld worden in de juiste maat. Mocht de riem onverhoopt toch niet de juiste keuze dan kan hij ook weer geretourneerd worden bij Peek & Cloppenburg. Ook wij vinden het fijn als u de perfecte riem bij uw outfit kunt dragen.

Riemen heren

(733)

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 16
  3. 16
  1. 1
  2. Pagina 1 / 16
  3. 16