Leren riemen heren

Leren riem voor heren in verschillende kleuren

Leren riemen kunnen op een unieke manier charme toevoegen aan je outfit. Het dragen van dergelijke verbluffende accessoires zijn altijd in trendy. Lederen riemen zijn verkrijgbaar in onderscheidende stijlen, ontwerpen en kleuren en weerspiegelen een ideologie. Wat je draagt, beïnvloedt je houding en het dragen van een unieke stijl lederen riemen verrijkt absoluut je persoonlijkheid. Leren riemen voor heren hebben trouwens meerdere voordelen. Ze zorgen er niet alleen voor dat je jeans en broeken goed zitten, maar zijn ook een luxueuze stijlstatement. Bekijk in ons assortiment die zwarte leren riem voor heren, die je al heel lang wilde kopen! 

Heren leren riem kopen

Wanneer je besluit om bijvoorbeeld een bruine leren riem voor heren te kopen, bedenk dat dat ze lange tijd meegaan, omdat het leer zelf een kwaliteit is die nooit uit de mode raakt. Leer is ongetwijfeld extreem duurzaam materiaal en als je kiest voor lederen riemen van hoge kwaliteit, gaan ze enorm lang mee. Leren riemen zijn resistent en duurzaam met een stijlvolle uitstraling en indrukwekkend uiterlijk. Het stijlvolle leer geeft altijd een zekere kwaliteit aan elk ontwerp. Elk ontwerp ziet er krachtiger uit in leer. Leer heeft een elegante uitstraling die merkbaar is. Ongeacht op welke manier je leer gebruikt, het blijft flexibel. Wanneer je een leren riem regelmatig draagt, wordt het leer niet stijf of taai, het blijft flexibel en biedt je zonder enig probleem volledig comfort.

Verschillende soorten leren riemen

Leer is een natuurlijke stof die het beste tot uiting komt in onder andere accessoires en riemen. Maar kleding gemaakt van natuurlijke stoffen heeft ook als voordeel dat het ons vrij houdt van huiduitslag, jeuk of andere soorten allergieën. Het leer wordt niet gecombineerd met andere kunststoffen; het is puur een natuurlijk kunstwerk. Leer is in feite het enige geschikte materiaal voor kleding riemen. Koeienhuid is het meest voorkomende leer dat wordt gebruikt voor riemen. Het komt in een paar variaties: volnerfleer is het mooiste en meest slijtvaste, terwijl kalfsleer het zachtste en meest soepele is. Formele riemen van de hoogste kwaliteit zijn volnerf kalfsleer. Voorts zijn er de struisvogel-, hagedis-, krokodil- en alligator riemen. Struisvogel riemen zien er stoer uit, bezaaid met pockmarks van de veren. Ze hebben de neiging om erg duur te zijn. Krokodil en alligator riemen zijn nóg luxer en hebben een subtieler patroon en textuur. Voor de dierenliefhebber hebben we ook stoffen riemen :). 

Riemen in diverse stijlen

Er zijn verschillende soorten riemgespen beschikbaar, variërend van boxframe tot snap-belt-stijl. Je krijgt een aantal opties als het gaat om het kiezen van een riemtype. De lederen riemen zijn verkrijgbaar in vele ontwerpen of prints die behoorlijk indrukwekkend zijn. Zo heeft de frame-stijl-riem een conventionele frame gordel met gebogen randen en dik leermateriaal, dat zorgt voor een klassieke uitstraling. Deze riemen zitten behoorlijk comfortabel en verkrijgbaar in opvallende kleuren, zoals de veelgevraagde cognac leren heren riem. Of overweeg een witte leren riem voor heren met een metalen punt voor eenvoudig gebruik. Dit soort riemen past namelijk perfect bij een casual outfit.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11
  1. 1
  2. Pagina 1 / 11
  3. 11