Badslippers voor heren

Badslippers voor heren

 Het zal voor veel mannen hetzelfde ritueel zijn. Je komt thuis van je werk, een avondje weg, van de sportschool, wat is dan het eerste dat je doet? Precies, schoenen uit. Schoenen zijn natuurlijk nuttig en leuk, maar zijn niet het aller comfortabelste. Ze knellen, ze zweten. Is er een alternatief? Ja! Badslippers voor mannen.

Lopen op blote voeten of sokken is namelijk ook niet ideaal. Het is glad, onhygiënisch en gevaarlijk. Je wilt niet in een stukje glas (of op een Legoblokje!) gaan staan. En met sokken wil je al helemaal niet per ongeluk in een plasje water gaan staan, want natte sokken is toch ontegenzeggelijk een van de grootste huiselijke ongemakken. Schoenen uit dus, maar liever wel iets ervoor in de plaats: huisschoenen! Oftewel badslippers voor heren. Bij ons kun je talloze mooie bladslippers voor heren kopen.

Er zit trouwens nog een voordeel aan badslippers ten opzichte van sokken of blote voeten: het is veel beter voor je voet. Even op blote voeten lopen is geen probleem, maar uiteindelijk is het veel beter om je voeten de ondersteuning te geven die ze verdienen. Onze badslippers voor heren hebben allemaal een fijn voetbed waarmee je lekker comfortabel door het huis kunt lopen.

Badslippers voor heren kopen

Boven comfortabel en goed voor je voet, zijn badslippers voor heren ook nog eens super modieus. Meer in meer zie je het in het straatbeeld bij een als nonchalante, casual look. Met ons aanbod aan badslippers voor mannen zit je sowieso goed. We hebben echte kwaliteitsmerken, zoals HUGO, BOSS en Tommy Hilfiger. Of je er nou thuis mee op de bank zit, ze gebruikt in de badkamer, op de camping of er lekker mee de straat opgaat, er zit sowieso iets voor je bij.

Badslippers voor heren kopen is bij ons een fluitje van een cent. Maak je keuze uit ons aanbod, kijk eventueel nog rond bij de rest van ons reusachtige aanbod, en gooi alles wat je graag wilt hebben in je mandje. Nog even betalen - via betrouwbare systemen als iDeal, PayPal en creditcard - en dan kun je de rest aan ons overlaten. Bezorging kost niks, we brengen je bestelling met liefde binnen een paar dagen bij je thuis!

Op zoek naar andere soorten open schoenen? Je kunt natuurlijk ook gaan voor een paar instappers, teenslippers of open schoenen. Ook die zijn te vinden in onze webshop!

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2
  1. 1
  2. Pagina 1 / 2
  3. 2