Heren sneakers: Sporief & Casual

Sneakers voor heren vormen een absolute keeper in je kleerkast. Deze all round toppers leggen je voeten de hele dag door in de watten én zorgen ervoor dat je er letterlijk stylish bijloopt: Win-win! Super sportief, classy casual of street style swag? Voor elke persoonlijke stijl en gelegenheid staat er een perfect paar sneakers klaar in alle mogelijke modellen, kleuren en uitvoeringen. Sneakers Crush ahead!

Sneakers voor mannen in witte en zwarte uitvoering

Enter sneakerland, waar echte sneakerheads ongetwijfeld aan hun trekken komen met een overload aan kleuren om uit te kiezen. Welke kleur laat jouw sneaker hart sneller slaan? Kies je voor de ultieme klassiekers met de witte sneakers voor heren? Of liever black en beautiful met een paar zwarte sneakers voor heren? In beide gevallen zit je safe met echte combi toppers aan je voeten die je met zowat alle items uit je garderobe kan matchen. Super sporty wordt het met witte sneakers in combinatie met een sweatpants en T-shirt. Of ga voor een slick street ready look met een paar witte sneakers voor mannen onder een slim fit jeans en hoodie of hip hemd. Of waarom niet all the way dressed to impress met een kostuum in combinatie met een paar witte of zwarte leren sneakers voor heren. En er zijn niet enkel leren sneakers voor heren in de aanbieding, maar ook uitvoeringen in suéde of nubuck. Naast de classics, spotten we ook grijze sneakers voor mannen en zelfs echte kleuren clashes voor de true fashion daredevils. Tijd om kleur te bekennen!

Sneakers voor heren kopen

Tijdens je shophunt naar de perfecte sneakers, kom je heel wat verschillende modellen tegen. Zo heb je de echte sportieve exemplaren waarmee je outfit wise het voetbalveld, tennis court, basketbalveld of de loopbaan veroverd en die je sport skills een boost bezorgen. Bij deze sportpartners, spotten we ook heel wat high top sneakers voor heren. Deze bieden dankzij het hogere model extra bescherming en steun aan je gewrichten en vooral je enkels tijdens het sporten. Al zien we naast de hoge sneakers voor mannen, ook veel lage performance beesten de show stelen in the game. Met de meeste sneakers mag je gerust de sporthal verlaten om volop stijl te maken op straat met een on-point street style chique look. En voor wie liever een meer classy look rockt, staan de meer geklede en klassieke sneakers klaar voor een party of kantoor proof outfit.

Blijf je liever low key met een simpele sneaker aan je voeten die je met alles kan combineren? Of wil je juist uitpakken met extra fab fest met show stelende sneakers die een kleurendouche kregen of ondergedompeld werden in pretty prints? Afhankelijk van je persoonlijke fashion sense, kies je de sneakers die het beste bij je passen. Naast de loveable looks, geniet je van een ultiem draagcomfort, wat van de sneakers voor heren  echte go-to schoenen maakt. Wedden dat je ze all day every day wilt dragen? En dat is geen enkel probleem, want met een paar sneakers ben je helemaal on fleek!

Sneakers heren

764 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 16
  3. 16
  1. 1
  2. Pagina 1 / 16
  3. 16