Leren sneakers heren

Als je moderne sneakers naast exemplaren van honderd jaar geleden legt, zie je grote verschillen. Moderne sportschoenen zijn bijvoorbeeld van uiteenlopende materialen gemaakt, die allemaal bijdragen aan nog hogere sportprestaties. Sportschoenen van vroeger waren vrijwel allemaal gemaakt van leer. In het assortiment van Peek & Cloppenburg vind je nog steeds mooie leren sneakers voor heren, maar dan wel in een modern jasje.

Leren heren sneakers in effen kleuren

We hebben niet alleen leren heren sneakers waarvan het bovenstuk geheel uit leer bestaat, maar ook sportieve schoenen waarbij leer samen met andere materialen wordt gebruikt. Veel leren sneakers voor heren uit onze collectie hebben een effen kleur. Je kunt ze dragen als vrijetijdsschoenen die vaak verrassend netjes voor de dag komen. Bruine leren sneakers zijn gemakkelijk te combineren en dat geldt al helemaal voor zwarte leren heren sneakers en witte leren heren sneakers. Beide kleuren passen zowel bij donkere als lichtgekleurde kleding en staan vooral erg goed bij jeans.

Zowel hoge als korte leren heren sneakers

Je kunt effen sneakers ook combineren met zakelijke broeken, mits je sneakers slank van model en onopvallend van kleur zijn. De meeste leren sneakers voor heren uit ons assortiment zijn lage modellen en zullen je enkels bloot laten. We hebben echter ook hoge leren sneakers voor heren, waarmee je juist je enkels extra ondersteuning geeft. Je kunt ze gebruiken als comfortabel lopende wandelschoenen, waar je normaliter zou kiezen voor veterboots. Kies een model met een goede verende zool en je voeten zullen zich niet vermoeid voelen. 

Leren sneakers voor heren kopen

Ga je leren heren sneakers kopen? Omdat we zowel brede als smalle modellen van merken als Lloyd, Nike en Reebok aanbieden, kan het verstandig zijn om eens langs te komen in een van onze winkels en ze ter plekke te passen. Bestel je ze liever online? Je betaalt bij ons geen verzendkosten.

Leren sneakers heren

(392)

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9
  1. 1
  2. Pagina 1 / 9
  3. 9