Zomerschoenen voor heren

Zomerse heren schoenen

De dagen worden warmer, de zon schijnt en je brengt veel tijd buiten door. Dit zijn de dagen waarop je uitsluitend op je werk in zakelijke schoenen zult verschijnen. In je vrije tijd draag je liever zomerschoenen voor heren die je een wat luchtiger en zomers gevoel geven. Denk aan teenslippers of open schoenen voor heren op het strand. Denk aan zomerse bootschoenen die goed staan onder jeans, een witte pantalon of bij je nieuwste bermuda. Werp een blik op het online assortiment van Peek & Cloppenburg en laat je inspireren om een nieuwe zomerse look te creëren.

Heren zomerschoenen in felle kleuren

Peek & Cloppenburg heeft uitstekende zomer schoenen voor heren, zowel open als gesloten modellen. Wij leveren heren zomerschoenen van merken als Reebok en Havaianas. De zomer is het seizoen bij uitstek voor actieve en sportieve uitjes. Zomerse sneakers, gecombineerd met sportsokken of sneakersokken, staan dan aan de basis van je outfit. In de zomer draag je graag in het oog springende kleuren. Witte heren zomerschoenen passen hier uitstekend bij. Wit past bij vrijwel alle kleuren en geeft helderheid, zodat de kleuren van je outfit beter uit de verf komen. Voor een zomerse outfit zijn felgekleurde zomerschoenen voor heren ook bijzonder geschikt. Denk aan rood, azuurblauw of ga voor een frisse kleurencombinatie.

Zomerschoenen voor heren kopen

Ook in de zomer zijn er gelegenheden waarop we liever wat netter verschijnen. In onze collectie vind je veel nette zomerschoenen voor heren die er niet alleen correct uitzien, maar je ook een zomerse look geven, die gerust wat nonchalant mag zijn. Hoewel veel heren in de zomer sokken achterwege laten, is het niet verstandig om met blote voeten in dichte heren zomerschoenen te lopen. Met speciale sneakersokken bescherm je zowel je voeten als je schoenen, maar zie je er toch luchtig uit. Weet je de exacte maat van je zomerschoenen? Bestel ze online of kom ze van tevoren passen in een van onze winkels.