V-hals shirts heren

Fijne t-shirts met V-hals voor heren

Of je nu breed of smal gebouwd bent, zichtbaar gespierd of niet. Een V-hals t-shirt is voor vrijwel alle heren een match. Een heren-t-shirt met V-hals zorgt ervoor dat het bovenlichaam optisch langer lijkt en door de V-vormige halslijn draagt het net weer iets anders dan een gebruikelijke ronde t-shirt. 

Met onze V-hals t-shirts voor heren kun je verschillende kanten op. De fijne stof sluit vaak mooi aan op het lichaam en daarom is de V-hals ook perfect te dragen onder overhemden. Zo voorkom je dat hij doorschijnt en zie je het t-shirt niet door de uitgesneden halslijn. Bij een wit overhemd werkt het voor heren niet altijd om ook een wit t-shirt met V-hals te dragen. Soms valt het t-shirt dan juist op. Probeer dan eens een t-shirt die iets warmer is van kleur.

Perfecte witte t-shirt met V-hals voor heren

Een wit V-hals t-shirt voor heren durven we misschien wel een van de basics te noemen. Wit is gangbaar en gaat goed samen met denim. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wit t-shirt met V-hals op een korte spijkerbroek? Perfect voor die ene BBQ. Maar pas wel op met de vlekken! En over vlekken gesproken; na verloop van tijd willen de oksels van een wit t-shirt nog weleens geel kleuren. Het is niet helemaal te voorkomen, maar zorg er in ieder geval door dat je deodorant goed opdroogt voor je jouw shirt aantrekt. Zitten de vlekken er al? Laat het t-shirt dan weken in een sopje van soda en water. Zo krijg je de meeste vlekken wel weg. Lukt dat niet? Niet getreurd. In onze webshop vind je de witte t-shirts met V-hals voor heren ook vaak in sets van twee of drie. Dat is wel zo handig als je ze vaak draagt. 

Bestel eenvoudig V-hals t-shirts online

Je hebt een paar mooie V-hals t-shirts in onze herencollectie gezien en wilt deze graag bestellen. Dat kan eenvoudig en snel via onze webshop. Selecteer jouw maat, je favoriete kleur en reken af. Geen rij, geen drukte en gratis verzending. Dat maakt online shoppen nóg leuker.

Ben je benieuwd naar de pasvorm? Bestel gerust een paar V-hals t-shirts in verschillende maten. Bij Peek & Cloppenburg heb je recht op 100 dagen retour. Zo kun je ze op je gemak passen. Niet tevreden? Dan stuur je de items kosteloos naar ons terug! Ben je op zoek naar nog meer artikelen voor jouw garderobe? Kom langs in een van onze winkels en laat je inspireren.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 6
  3. 6
  1. 1
  2. Pagina 1 / 6
  3. 6