Stropdassen & Vlinderdassen

Strop- & vlinderdassen: traditioneel sieraad

Een stropdas of vlinderdas mag je zien als een traditioneel sieraad. Waar vrouwen al vele jaren kunnen kiezen uit mooie kettingen, armbanden en oorbellen om hun verschijning helemaal persoonlijk te maken, zijn de mogelijkheden voor mannen altijd beperkter gebleven. Gebruik mooie dassen voor mannen om je outfit af te maken en een geheel persoonlijk karakter te geven. In het assortiment van Peek & Cloppenburg vind je zowel uiterst nette, maar ook frivole dassen van onder andere Olymp, Boss, Blick en Montego.

Zijden stropdassen voor mannen in verschillende kleuren

De meeste mannen strikken worden gemaakt van polyester of zijde. Polyester heren dassen zijn kwalitatief zeer goed en gemakkelijk te bedrukken in uiteenlopende kleuren en motieven. Mogen je dassen voor mannen meer luxe en exclusiviteit uitstralen, kies dan voor zijde. Zijde heeft van nature een zachte glans, die al duizenden jaren geliefd is. Zijde is een natuurproduct dat zacht aanvoelt en met minimale verzorging zijn luxueuze uiterlijk blijft behouden. In onze collectie vind je zijden stropdassen in verschillende kleuren en motieven. Ben je van plan vaker dassen te dragen, dan mogen een groene zijden stropdas, een rode zijden stropdas en een donkerblauwe zijden stropdas niet in je garderobe ontbreken.

Stropdassen en vlinderdassen voor mannen

Naast stropdassen kun je bij ons ook mooie vlinderdassen van zijde kopen. Met een vlinderdas van zijde maak je een verzorgde en enigszins artistieke indruk. Wij hebben zowel voorgevormde vlinderdassen als vlinderstrikken die je zelf moet vormgeven.

Heren dassen en strikken kopen

Weet je exact welke stropdassen en vlinderstrikken uit ons assortiment bij je pakken en overhemden passen? Bestel ze dan eenvoudig online bij Peek & Cloppenburg. Je betaalt geen verzendkosten en mag een snelle levering tegemoet zien. Twijfel je over de kleur, kom dan eens langs in een van onze winkels. Dan kun je ter plekke beoordelen welke heren dassen het beste matchen.

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15
  1. 1
  2. Pagina 1 / 15
  3. 15