Heren tassen voor elke gelegenheid

De juiste tas voor elke gelegenheid dragen, die kunst verstaat de goed geklede man. Maar minstens zo belangrijk is hier natuurlijk de functionaliteit. Bij een mooi pak of stoere jeans, de herentas is bij uitstek een item dat je persoonlijke look voor een groot deel bepaalt. De herentas is een accessoire waar een weldoordachte keuze zich loont. Het is een investering is waar je voor lange tijd dagelijks plezier aan beleefd.

Heren tassen met een zakelijke uitstraling.

Degelijk uitgevoerde zakelijke heren tassen zijn onmisbare attributen in de dagelijkse gang en het uiterlijk van de moderne professional, en zowel in functionaliteit als in uitstraling uiterst belangrijk. Reis je met laptop, documenten en diverse schrijfbenodigdheden dan kom je al gauw bij een grote laptoptas terecht. Of misschien past de compacte schoudertas meer bij jouw lifestyle... ook deze voorziet vaak voor voldoende ruimte voor notebook en tablet. Ingedeeld in diverse gescheiden vakken en compartimenten met verschillende functies zijn deze zakelijke herentassen ontworpen voor een goede organisatie.

Heren tassen kopen

Helemaal praktisch maar door de vele nieuwe ontwerpen en styles zeker niet minder stijlvol is de rugzak. Hiermee ga je dus volledig hands-free op pad. Deze is vaak voorzien van speciaal laptopvak. Heuptassen en buiktasjes zijn de trend momenteel en super comfortabel. Voor kleine of grote trips kies je een ontspannen ruime weekendtas. Deze zijn meer casual, maar de designs van onze laatste collecties doen kwa stijl en luxe zeker niet onder voor de business tassen voor heren.

De eigenschappen van de diverse herentassen onderscheiden zich door: functie, materiaal, beschikbare binnenruimte, stevigheid en vorm. Voor iedere toepassing zijn er diverse stijlvolle modellen, geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen. Reis je bijvoorbeeld met fiets of openbaar vervoer, en bevat de tas een laptop dan zou je kunnen denken aan stevige heren tassen van leer. Een schouderband zou hierbij ook nuttig zijn. 

Dagelijks woon-werkverkeer, business, vrijetijdse stads- of buiten, activiteiten: een goede tas is hierbij van groot belang. Laat je inspireren door ons complete aanbod en kies de ideale tas bij jouw bezigheden en persoonlijke smaak. Elegante heren tassen van leer, ruime weekendtassen, modieuze heuptasjes en robuuste messenger bags. Designs en uitvoeringen zijn luxueus, trendy en alles ertussenin. Een mooie selectie actuele topmerken maakt het makkelijk om voor jou precies de juiste keuze te maken.

Heren tassen

885 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 19
  3. 19
  1. 1
  2. Pagina 1 / 19
  3. 19