Toilettassen voor heren

Grote toilettassen voor mannen

Een toilettas voor heren is onmisbaar als je vaak op reist gaat. Om gewoon thuis je toiletspulletjes netjes en overzichtelijk te bewaren is een toilettas eveneens handig. In deze tas bewaar je overzichtelijk een mooie selectie verzorgingsproducten. Toilettassen voor heren zorgen ervoor dat je spulletjes hygiënisch en praktisch mee kunt nemen op verplaatsing. Zeker als je op reis bent is het belangrijk dat je in een handomdraai je aftershave of een ander product terugvindt. Bovendien kun je een toilettas gemakkelijk en goed afsluiten, zodat de producten zoals douchegel niet tussen de rest van je bagage terecht komt. Ga je met het vliegtuig op reis, dan krijgt je bagage het sowieso hard te verduren, en dan zorg je er maar beter voor dat flacons goed gescheiden zijn van de rest van je bagage. Maar ook als je met de auto, de fiets of de caravan op reis, dan is het belangrijk dat je toiletproducten goed kunt bewaren.

Lederen toilettassen voor mannen

Met een stevige leren toilettas voor heren is dit alvast geen probleem. Het materiaal van een leren toilettas is duurzaam en sterk. Daarnaast is een leren toilettas ook stijlvol en verzorgd. De binnenkant van onze toilettassen is met een zachte voering belegd, waardoor flesjes, flacons en doosjes goed beschermd blijven. Op deze pagina vind je toilettassen van bekende merken zoals Boss of Tommy Hilfiger. Ze zijn onmisbaar voor de moderne en zelfbewuste man. De toilettassen zijn uitgerust met stevige ritsen zodat ze niet ongewenst open komen. Bij sommige toilettassen heb je zelfs een slotje zodat je de inhoud nog extra goed kunt afsluiten. Handig als je de toiletzak bijvoorbeeld gebruikt in een openbare ruimte zoals een kleedkamer van de sportclub. Ben je klaar, dan rits je de tas toe en neem je hem mee naar huis. Ook voor heuptassen, rugzakken en weekendtassen ben je bij Peek & Cloppenburg aan het juiste adres.

Toilettassen voor mannen kopen

Toilettassen voor heren hebben handige vakjes waarin je grote en kleine spullen kwijt kunt. Een elektrisch scheerapparaat of een trimmer leg je in het grote centrale vak. Zo blijven de verschillende producten mooi en netjes gescheiden. Gebruik je scheermesjes, dan is het belangrijk dat je deze gescheiden van andere producten kunt bewaren. Gelukkig is dit geen probleem met onze toilettassen voor mannen. Geneesmiddelen bewaar je ook gescheiden van de andere artikelen.

Een toilettas voor mannen kopen? Toilettassen van klassieke mannen merken zoals Tommy Hilfiger, Lacoste en Boss zijn stijlvol en mogen altijd gezien zijn. Ze hebben vaak een mooi design. Naast bijvoorbeeld een unieke lederen toilettas voor mannen kun je ook kiezen voor een toilettas voor mannen met een mooie en stijlvolle print. Kleuren als bordeaux, zwart of grijs zijn altijd mooi voor een toilettas. Zo is een toilettas niet alleen handig, het is ook nog eens een oogstrelend object. Toilettassen voor mannen zijn ideaal als cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met een toilettas koppel je het functionele aan het esthetische. Het is belangrijk dat je jezelf goed verzorgt en een toilettas voor heren past perfect in dit plaatje.

Sorteer op: