WE CELEBRATE INTERNATIONAL WOMEN'S DAY

Sterke vrouwen, sterke boodschap: nothing is impossible!

Naar aanleiding van Wereldvrouwendag hebben wij zes leuke vrouwen geportretteerd die ons inspireren met hun moed, toewijding en ambitie. Samen met het merk Jake*s hebben wij opnieuw een statement shirt met het opschrift Impossible ontworpen.

Het beste daaraan: per verkocht exemplaar doneren wij 5 euro aan een project van kinderhulporganisatie Plan International, dat kinderen en jongeren – vooral meisjes en jonge vrouwen – in Bolivia carrièreperspectieven biedt. De nadruk ligt op opleidingen, ondersteuning bij het oprichten van een bedrijf en het versterken van de gelijkheid.

Alle looks op deze pagina shoppen ›

EMILIA
SCHÜLE

Actrice

Emilia houdt van avontuur, is blij om vrouw te zijn zoekt graag haar grenzen op. Omdat haar familie uit Rusland is geëmigreerd, is de actrice blij dat ze is opgegroeid met toegang tot onderwijs en sociale participatie. Omdat ze graag wil dat jonge vrouwen over de hele wereld dit voorrecht hebben, besloot de 28-jarige Plan International te ondersteunen.

 

JULIA
DALIA

Content Creator,
blogger en model

Julia gaat zelfverzekerd en moedig de uitdaging aan waar ze in Duitsland als (zoals ze zichzelf aanduidt) "Duitser en vrouw" mee te maken krijgt. Ze wil in de toekomst graag vooral

"meer cohesie, minder barrières, meer input en meer beslissingsmacht" van en voor vrouwen."

 

FEMKE VAN
DER LINDEN

Brand Director Jake*s

Zowel in haar baan als in de privé-sfeer heeft Femke al meerdere persoonlijke grenzen overwonnen. Ondanks de twijfels die ze soms heeft, "red je het toch altijd op de een of andere manier". Wat kracht voor hen betekent?

"Het vertrouwen om jezelf te zijn, maar niet ten koste van anderen."

CELINE
DENEFLEH

Model

"Geen droom is te groot."

Met deze boodschap wil deze sympathieke maar krachtige vrouw anderen motiveren om in zichzelf te geloven en op die manier het ondenkbare mogelijk te maken. Door middel van haar kanalen op sociale media geeft ze vrouwen de moed om zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden zoals ze zijn.

FRANZI
KÖNIG

Blogger en oprichter

"Doe gewoon je ding, zet door, kijk niet naar links en rechts, en vergelijk je niet met anderen", zou Franziska de jongere versie van zichzelf vandaag aanraden. Zij gelooft er vast in:

"Wij vrouwen zijn een extreem coole community. Alles is mogelijk. Geloof gewoon in jezelf!"

 

BIRGIT
AMELUNG

Brand Strategic &
Creative Director

Niet te veel over nadenken, gewoon doen – en dan slagen! Dat is het motto van Birgit. Ze richtte de 'The Her Klub' op met een heel duidelijke overtuiging:

"Er gaat niets boven de gebundelde kracht van vrouwen!"

ONTDEK NU PLAN INTERNATIONAL ›
ALLE LOOKS SHOPPEN ›