Kersttruien

180 artikelen

Sorteer op:

  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4
  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4

Foute kersttruien voor dames en heren

Sta jij jaarlijks rond de feestdagen te lang voor je kleerkast? En vraag je jezelf af wat je deze kerst gaat dragen? Je plannen voor kerst bepalen je outfit. Misschien heb je wel een chic kerstdiner en moet je volgens de dresscode chic gekleed gaan. Vier je kerst gezellig met familie of vrienden? Wat let jou dan om te kiezen wat juist met kerst wél kan, maar ook o zo fout is? Daarmee bedoelen we natuurlijk een foute kersttrui. Een kersttrui is zó fout dat hij vanzelf leuk is. Hoe fouter de trui, hoe grappiger! Als jij een ugly Christmas sweater aantrekt tijdens een feestje met familie tover je vanzelf een glimlach op ieders gezicht. Eén ding is zeker: met foute kersttruien zit je altijd goed! Grappige kersttruien ontdek je bij Peek & Cloppenburg!

Welke kersttruien zijn een must?

Zowel de foute kersttrui voor dames als heren is erg populair. Niet voor niets heeft Peek & Cloppenburg een grote collectie kersttruien. Mensen maken het graag gezellig tijdens de feestdagen. Met z'n allen iets mafs doen, past heel goed bij deze tijd van het jaar. Bovendien mag zo'n trui dan wel een foute kersttrui heten, het item is en blijft een echte must in de feestperiode. In de winkel én in de webshop van Peek & Cloppenburg vind je vele soorten kersttruien. Je wilt een foute Christmas sweater, maar je wilt niet te veel opvallen? Geen probleem! Er zijn ook kersttruien die minder 'ugly' zijn en er naturlijk ook heel leuk uitzien. Wat als 'fout' wordt gezien, zijn vooral de kersttruien met de grote gezichten en dikke neuzen. Denk maar aan het gezicht van de Kerstman en de rode neus van Rudolf het rendier. Eigenlijk zijn alle kersttruien met cartoonachtige figuren fout. Truien met enkel een leuk kerstmotief hoeven helemaal niet fout te zijn. Je kunt ze zelfs dragen als het geen kerst is. Is het koud? Kies er dan voor om een shirt onder je trui te dragen.

Ga deze kerst voor een Noorse trui

Wil jij dit jaar wel in een gezellige kersttrui kerst vieren, maar kies je niet voor een foute kersttrui? Ga dan voor een Noorse trui. Noorse truien overtuigen met hun typische motieven en lekkere warme stof van echte wol. Dit zijn heerlijke truien om tijdens de kerst knus in weg te kruipen. In de collectie van Peek & Cloppenburg vind je zowel Noorse truien voor dames als voor heren. De truien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse motieven, zoals rendieren, sneeuwvlokken en andere Noorse patronen.

Bestel jouw kersttrui bij Peek & Cloppenburg

Als kerst nadert, zullen er veel kersttruien over de toonbank gaan. Maak dus snel jouw keuze. Heb je met je vriendengroep afgesproken om allemaal 'fout' te gaan? Kies dan uit de collectie van Peek & Cloppenburg jouw favoriete ugly Christmas sweater. Wil je geen foute kersttrui? Liever gewoon een leuke kersttrui die wat subtieler is? Ook dan biedt ons assortiment heel veel keuze grappige kersttruien voor heel veel plezier deze feestperiode!