Kindermondkapjes in diverse prints

Mondkapjes voor kinderen? Die hoeven helemaal niet saai te zijn. Integendeel! Bij Peek & Cloppenburg hebben we verschillende kindermondmaskers met allerlei kleurtjes en diverse prints in het assortiment. Voel jij je stoer genoeg voor een dierenprint? Of laat jij iedereen zien hoe vrolijk je bent met opvallende kleuren in een streepmotief? Van jouw flitsende kindermondkapje wordt iedereen vast blij. Wil je écht de show stelen? Maak de outfit compleet met een kleurrijke jas! Neem voor de laatste kindermode gerust een kijkje bij onze jassen collectie.

Mondkapjes voor kinderen die goed aansluiten

Een stoffen mondkapje voor kinderen is niet alleen duurzamer, het betekent ook dat je maar een keer een mondkapje voor jouw kind hoeft te bestellen. Let er wel op dat je het mondkapje regelmatig wast om veiligheid te blijven waarborgen!

Naast de fijnere pasvorm is er voor elk kind een mondkapje dat goed aansluit dankzij de verstelbare bandjes. Deze zijn voor iedereen makkelijk zelf af te stellen met de elastiekjes aan de zijkanten.

Alle stofmaskers uit ons assortiment zijn wasbaar. Heeft jouw kind het mondkapje gedragen? Na gebruik kun je ‘m op 60° graden wassen in de wasmachine. Dat is wel zo makkelijk en fris! Laat de stofmaskers wel volledig drogen voordat ze weer worden gedragen.

Mondkapje voor kinderen kopen

Wil je een mondkapje voor jouw kind kopen? Dan bestel je deze zo via onze webshop. Met de service van Peek & Cloppenburg wordt het kindermondmasker helemaal gratis bij jou thuisbezorgd. Vanwege de hygiënemaatregelen is het niet altijd mogelijk om het mondkapje te retourneren. Lees de productvoorwaarden voor meer informatie, of bezoek een van onze winkels. Dan weet je zeker of je jouw aankoop kunt ruilen!

Kinder mondkapjes

(0)

Sorteer op: