Jongensgilet

Een jongensgilet is er in alle soorten en maten. Je kunt een net exemplaar voor binnen of juist een sportief model voor buiten shoppen. Daarnaast kun je kiezen uit kleuren, patronen en sluitingen. Laat je inspireren door de collectie jongensgilets en jongensbodywarmers.

Chic gilet voor jongens

Met een jongensgilet ziet je zoontje er helemaal chic uit. Het is geen alledaags kledingstuk, maar wel heel fijn voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een feest. Combineer een net jongensgilet met een coole jeans om de outfit wat speelser te maken. Je kunt de look ook helemaal compleet maken met een mooi pak of blazer. Wat je ook kiest, je zoontje ziet er spic en span uit.

Warme jongensbodywarmer

Bij een jongensgilet denken we vaak aan een net kledingstuk, maar een jongensbodywarmer is ook een gilet. Een jongensbodywarmer houdt je zoon heerlijk warm als hij naar buiten gaat. Het geeft veel bewegingsvrijheid, dus ideaal om in te spelen.

Jongensgilet of jongensbodywarmer bestellen

Heb je gevonden wat je zocht? Bestel het jongensgilet of jongensbodywarmer dan bij de Peek & Cloppenburg webshop. Je geniet altijd van gratis verzending en retour.