Jassen voor jongens

Verschillende soorten jongens jassen

Kom langs bij Peek & Cloppenburg voor een uitgebreid assortiment jongens jassen. Ontdek een grote verscheidenheid aan bovenkleding, waaronder truien en vesten voor jongens, sweatshirts en t-shirts. Je vindt een uitgebreide collectie winterjassen voor jongens die hem de hele winter lang warm houden. De jassen van onze jongens zijn er in verschillende kleuren, waaronder blauw, grijs, zwart en paars. We hebben donsjassen en fleece jassen, maar ook als je op zoek bent naar een leren jas voor jongens die je knul deze winter warm en stijlvol houdt, dan zul je bij ons zeker iets moois vinden.

Jongens jas kopen

De winter kan bar zijn, maar dat betekent niet dat kinderen de hele dag binnen moeten blijven. Integendeel, ze moeten naar buiten kunnen gaan en spelen, ongeacht het weer. Bij Peek & Cloppenburg zijn we ons daarvan heel goed bewust en daarom letten we er zo goed op dat er zoveel beschermende functies zijn in de parka's van onze jongens. Elke jongens jas bij ons is niet alleen bestand tegen temperaturen onder nul, maar ook water- en winddicht. Ongeacht het model houden ze je manneke warm bij de bushalte en geven hem een beslissend voordeel in zijn volgende sneeuwballengevecht.

Een jas voor jongens tegen de regen

Als je op zoek bent naar een stoere jongens jas tegen de regen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ons assortiment regenjassen en winterlaarzen voor kinderen is gewoon onweerstaanbaar. We hebben een brede selectie regenjassen voor jongens in een verscheidenheid aan kleuren met ademende voeringen en capuchons die je kleine man droog houden. Nadat de storm gaan liggen, vouw je de regenjas van je jongen eenvoudig in een net vierkantje dat in de eigen zak van de regenjas past voor een ongelooflijk handige opslag. Handig toch, zo'n winterjas voor jongens?

Ook voor onze kleinste klanten

Onze reeks kinder jassen en bovenkleding zal zeker indruk maken. Denk aan een knusse, gewatteerde jas met een zachte fleece voering die helemaal doorloopt in de capuchon, zodat er geen kans is op koude oren. Of een parka jas voor jongens in verschillende kleuren, altijd goed om ze warm door de winter te krijgen. Uiteraard vind je in ons uitgebreid assortiment ook jassen voor de overige seizoenen, zoals een zomerjas voor jongens. Bij Peek & Cloppenburg hebben we voor elk wat wils. Kom gauw langs om een van onze jongens jassen uit te proberen!

  1. 1
  2. Pagina 1 / 3
  3. 3