Jeans voor jongens

Van slim fit tot skinny jeans voor jongens

De ene jeans is de andere niet. Er is eindeloze variatie in de pasvorm, mate van slijtage en kleur. Een slim fit jongens jeans geeft nog wat bewegingsruimte, maar volgt evengoed de vorm van het lichaam. Skinny jeans of super skinny jeans voor jongens passen nauwsluitend en zorgen voor een extra trendy look.  Een jeans met stretch verliest zijn pasvorm nooit, waardoor je jeans er aan het einde van de dag even goed uitzien als aan het begin. Wat dacht je van een stoere jongens jeans met vale plekken of slijtage bij de knieën? Je vindt ze allemaal in ons online assortiment.

Jongens jeans in allerlei kleuren

Sommigen zweren bij de klassieke blauwe spijkerbroek. Goed, je kunt dan wel een favoriet paar hebben, maar iedere jeansdrager weet dat je meerdere jeans nodig hebt om te combineren met verschillende outfits. Als je wilt opvallen, kun je kiezen voor een licht model. Ga je naar een feestje, dan zit je met een donkere broek altijd goed. Daarom vind je bij ons alles tussen witte jeans voor jongens en zwarte skinny jeans voor jongens. Is een paar stone-washed blue denims iets voor jou of ga je juist voor bruin of grijs? Vind een model dat bij je past en bekijk in welke kleurvarianten de jeans verkrijgbaar zijn. 

Jongens jeans kopen bij Peek & Cloppenburg

Shoppen voor jeans is geen hogere wiskunde. Achterhaal welke pasvorm je voorkeur heeft en kies een jeans in je maat. En dat gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of laptop. Met de handige zoekfilters maak je de selectie kleiner door bijvoorbeeld alleen te zoeken naar jeans van een bepaalde maat, kleur of merk. Benieuwd naar de nieuwste en bestverkochte modellen? Kom er achter wat de meest trendy keuzes zijn door hierop te sorteren. Ben je benieuwd naar andere broeken, of juist naar sweatshirts en jassen om je jeans mee te combineren? Bekijk dan ons ruime aanbod van andere jongenskleding.

Kortom, wij hebben diverse stoere en trendy jongens jeans in aanbod. Skinny, slim fit of regular — bij ons kun je altijd je slag slaan. Er is grote variatie in de vorm, wash, mate van gaafheid of juist gedragen look. Bovendien zijn er jeans in vele kleuren. Je vindt ze allemaal in onze online shop.

  1. 1
  2. Pagina 1 / 4
  3. 4